De leukste musthave baby kleding van C&A voor komende zomer

Als deze zomer een beetje lijkt op die van vorig jaar, gaan we nog een hoop warme dagen tegemoet. Heerlijk met je gezin in het zonnetje, ik kijk er nu al naar uit. En je hebt gelijk een goed excuus om fleurige kleding te shoppen. Dit keer hebben we een inspiratie artikel om de leukste babykleding te shoppen tegen een mooi prijsje, kleding van C&A baby! Met een beetje hulp van 24Baby.nl en C&A zetten wij de leukste, zomerse baby kleding musthaves voor je op een rij.

CA baby
Stockfoto van moeder met baby door HTeam

C&A baby, je kan er niet omheen!

Rompertjes van C&A

Laten we even beginnen met de ‘onderlaag’ van C&A baby. Ze hebben een enorm assortiment met rompertjes waar echt hele schattige varianten tussen staan. Hierboven hebben we er een aantal bij elkaar gezet. Bij heel warm weer is het natuurlijk leuk om een mooi rompertje te hebben. Dan kunnen de shirtjes uit en kan je kindje alleen in een C&A baby rompertje rond dartelen. Prima toch! En bovenstaande is echt nog maar een kleine greep uit de baby collectie qua rompertjes.

C&A baby kruippakjes

Kruippakje met laagjes van C&A baby

Deze schattige kruippakjes bestaan uit twee losse lagen. Is het heel warm en kruipt je kindje energiek in het rond? Dan kan je er altijd voor kiezen om het t-shirt weg te laten. Zo voorkom je dat je kleine oververhit raakt tijdens het spelen. Het pakje is gemaakt van 100% biokatoen, dus het ademt goed én draagt bij aan een duurzamere wereld. Ideale combi als je het ons vraagt. Een ander groot voordeel van deze C&A baby collectie kruippakjes is dat je kindje gewoon zo op het gras in de tuin kan. Had Luc ook wel gewild toen hij klein was… die vond het gras aan zijn voetjes vreselijk 😉 , met een kruippakje had hij dat niet gevoeld.

Luchtige babypyjama voor de zomer

Veel ouders vinden het lastig in te schatten hoe warm ze hun kindje moeten aankleden. Vooral ’s nachts, als de temperatuur in de babykamer niet onder de 25 graden zakt. Wij raden aan om wel een babypyjama te kiezen, want je baby koelt tijdens het slapen flink af. Eventueel kan je ervoor kiezen om de slaapzak weg te laten, en alleen een dun lakentje te gebruiken. Het kan verstandig zijn om iets vaker bij je kleine te gaan kijken, om te controleren dat hij het niet te warm heeft.

baby badjassen van C&A

Een badjas voor na het zwemmen

De zomer is de ideale tijd om met je baby rond te spetteren in zee of in het zwembad. Heerlijk om even af te koelen en het blije lachje van je kind maakt een zonnige dag nog mooier. Maar vergeet niet: na afloop is een warme badjas geen overbodige luxe. Baby’s koelen snel af, en vinden het moeilijk om weer op temperatuur te komen. Dus na het zwemmen goed inpakken om het afkoelen te voorkomen. En dat kan ook nog op een fashionable verantwoorde manier met de C&A baby collectie badjassen. Want zeg nou zelf: wie wil er nou niet op het strand zitten met zo’n schattige panda?

Fleurige schoentjes en sandalen

Als je kindje al een beetje begint te stappen, zijn stevige schoentjes een handige aanschaf. Sandaaltjes geven de kleine voetjes van je baby wat ademruimte, maar ook voldoende ondersteuning. Wel zo prettig dus. Loopt je kleine nog niet? Dan kan je ook een luchtig sokje van de C&A baby collectie aantrekken, of helemaal niks. Met de blote tenen in het zand is ook voor je baby een feestje!

C&A baby hoedjes

Een C&A baby hoedje tegen de zon

Het hoofdje van je baby is extra kwetsbaar voor de schadelijke straling van de zon. Smeer je kleine dus altijd goed in met natuurlijke zonnebrand, en gebruik een zonnehoedje. Als je kiest voor een hoed met een wat bredere rand, bescherm je ook gelijk de oogjes van je baby. Een luchtig hoedje van biokatoen ademt voldoende en zorgt ervoor dat je kindje zijn warmte goed kwijt kan. Daarnaast staat het nog ubercute ook!

1 gedachte over “De leukste musthave baby kleding van C&A voor komende zomer”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven