Cadeau ideeën om te geven aan mensen die geen wensen hebben

Soms is het uitzoeken van een cadeautje een peulenschil. Want sommige mensen kan je nu eenmaal héél gemakkelijk blij maken. En dan is er nog een tweede categorie… Mensen die, als je ze naar hun verlanglijstje vraagt, steevast antwoorden:”O, eigenlijk heb ik niet echt wensen”. Bij kinderen heb je daar nooit last van. Die weten precies wat ze willen krijgen, ook al duurt het nog maanden voor ze jarig zijn of dat Sinterklaas weer komt. Maar bij grote mensen is het vaak een stuk minder simpel. En daarom hebben wij een lijstje cadeau ideeën samengesteld, speciaal voor al die tevreden volwassenen die géén wensen hebben.

Cadeau ideeën voor mensen zonder wensen

Of het nu gaat om je opa of oma, die blijven volhouden dat je écht geen cadeautje voor ze hoeft te kopen… Of je collega, waarvan je eigenlijk niet zo goed weet waar hij of zij van houdt. Met deze cadeau ideeën zit je altijd goed!

1. Geen wensen? Dan krijg je gezelligheid!

Spullen kan je zelf ook kopen. En voor mensen die zelf heel veel shoppen, is het soms lastig cadeautjes kopen. Omdat ze alles zelf al hebben gescoord! Op zoek naar cadeau ideeën voor deze mensen die ‘alles al hebben’? Geef ze een gezellige dag cadeau! Samen een dagje uit of een lekkere lunch, daar wordt toch iedereen blij van?

2. Persoonlijke cadeau ideeën

Altijd leuk om te krijgen: een persoonlijk cadeautje. Bijvoorbeeld een familiefoto in een mooi lijstje, of een gepersonaliseerd sieraad met naam. Zo geef je niet alleen een cadeautje, maar eigenlijk ook meteen een mooie herinnering. Kan niet mis, alhoewel smaken verschillen natuurlijk, dus met een sieraad moet je misschien wel een beetje oppassen.

3. Cadeau ideeën om zelf te maken

Bij een collega die afscheid neemt is het misschien minder gepast… Maar als opa en oma weer beweren dat ze ‘niks hoeven’, kan je ze tóch blij maken met een cadeau. En wel een zelf geknutseld cadeautje! Dat vinden ze altijd leuk – en het levert net als een dure ketting een mooie herinnering op. Maar dan tegen een lager budget – zodat het zakgeld van de kleinkinderen gewoon toereikend is!

4. Op de bon

Nog meer cadeau ideeën waarmee je eigenlijk altijd goed mee zit: cadeaubonnen! Ze zijn er in alle soorten en maten, dus kan je altijd wel een bon scoren die in de smaak zal vallen. Voor een boekenwurm scoor je een boekenbon… En de filmliefhebbers maak je blij met een bioscoopbon.

5. Smakelijke cadeau ideeën

Eten en drinken moeten we allemaal! En de meesten van ons lusten er ook wel pap van. Mensen die ‘niks hoeven’ worden ongetwijfeld toch wel erg blij van een smakelijk cadeau! Of dat nu een goede fles wijn is of een zelfgebakken appeltaart, deze cadeautjes vallen ongetwijfeld in de smaak. Ook leuk: combineer het geven van gezelligheid met lekker eten, en ga er samen van genieten!

Eerder al schreven we een inspiratie blog voor een ideaal cadeau voor mannen, wie weet heb je daar ook nog wat aan?

1 gedachte over “Cadeau ideeën om te geven aan mensen die geen wensen hebben”

  1. Handig lijstje! Meestal kom ik weer eens met een standaard badschuimpje aan als iemand geen wensen heeft voor zijn verjaardag, maar wat een goed idee om een leuk uitje weg cadeau te doen. Ook leuk om een vriendin een dagje sauna te geven!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven