Cadeau inspiratie voor moeders

Of je nu op zoek bent naar een leuk cadeau voor je eigen moeder, je schoonmoeder of een vriendin die recent moeder geworden is, cadeau inspiratie voor moeders komt vaak van pas. Een leuk cadeau uitzoeken kan de nodige stress opleveren, zeker als je wat origineels zoekt en niet weer met een afgezaagd cadeau wilt aankomen.

Op zoek naar een origineel cadeau dus waarvan jij weet dat de moeder die het mag ontvangen er blij mee zal zijn. Van een persoonlijk naambordje tot een leuk dagje weg, we gaan je wat inspiratie geven!

cadeau inspiratie voor moeders

Een persoonlijk cadeau is de betere keuze

Een persoonlijk cadeau doet het voor iedereen altijd goed. Het laat zien dat je echt moeite in het cadeau hebt gestoken. Ben je zelf heel creatief? Dan kan je natuurlijk ook een cadeau maken.

Met een persoonlijk cadeau kan je overigens ook veel kanten op, mits je de ontvanger goed kent. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een gepersonaliseerde drinkbeker voor iemand die graag sport of accessoires voor tijdens het sporten. 

En wacht dat je van een cadeau op het gebied van zelfontwikkeling? Zo kreeg in onlangs een boek cadeau van Eckart Tolle over de kracht van het NU. Een super persoonlijk cadeau waar echt niet iedereen blij van zou worden. Maar ik wel, en dat wist de persoon van wie ik dit cadeau kreeg!

Wanneer het een cadeau is voor een vriendin die net moeder geworden is, kan het ook een heel mooi cadeau zijn om een naambord maken met de geüpdatete namen van het gezin. Dit is iets waar de moeder zelf vaak niet aan denkt. Daarom een des te leuker cadeautje om te geven.

Je kunt ook een mooi sieraad laten maken met de initialen van de kinderen of een moeder dochter sieraad cadeau doen. Maar voor deze cadeau inspiratie voor moeder moet je de mama wel héél goed kennen. En sieraad is wel heel smaakgevoelig natuurlijk.

Een lekkernij

Het gezegde ‘liefde gaat door de maag’ is er niet voor niks. Een cadeau met lekkernijen is vaak een aantrekkelijk cadeautje om te geven en om te krijgen!

Een standaard doos bonbons wordt altijd wel gewaardeerd, maar dit kan natuurlijk een stuk creatiever. Stel bijvoorbeeld zelf een cadeaubox samen met de favoriete snacks van de moeder voor wie deze cadeau inspiratie is.

Of kies juist voor producten die ze leuk zouden vinden om uit te testen.  Het kan ook leuk zijn om een box te kiezen waar je samen van kunt genieten. Koop een uitgebreid luxe borrelpakket of maak er een leuke middag van met een high tea box. Kies wat lekkere theetjes uit of voeg een mooie fles wijn of bubbels toe en maak het pakket compleet.

Je kunt ook wat verschillende wijntjes of speciaal biertjes kopen en een lekkere proeverij voor jullie samen organiseren.

Super leuk, want hiermee geef je niet alleen een leuk cadeau aan de moeder, maar kan je ook nog eens samen herinneringen maken!

Een dagje weg als cadeau inspiratie voor moeder

Een cadeau hoeft overigens niet altijd fysiek te zijn. Het kan ook een leuk gebaar zijn om een leuk dagje weg cadeau te geven. Maak er een verrassing van en laat haar alleen een datum weten wanneer jullie op stap gaan.

Er zijn genoeg leuke uitjes in Nederland te vinden waar je uit kunt kiezen. Een originele hotelovernachting, samen een nieuwe stad ontdekken of ga samen een leuke workshop doen. Zo kun je een leuke activiteit doen waar ze normaal zelf niet zo snel voor zou kiezen en kun je er samen ook nog een leuke herinnering van gaan maken.

Want je weet… een herinnering is voor veel mensen zo veel meer waard dan een fysiek cadeautje! Heb jij nog aanvullende cadeau inspiratie voor moeder, laat het dan hieronder in een reactie weten. Zo kunnen we allemaal wat extra inspiratie opdoen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven