5x je partner iets cadeau doen voor kerst

Voordat je het weet staan de feestdagen alweer voor de deur. Voor de kinderen wat verzinnen is vaak dankzij de hulp van reclames en verlanglijst voor Sinterklaas en Kerst niet al te lastig. Echter is een cadeau voor je partner uitzoeken voor Kerst niet altijd zo makkelijk.

Daarom zetten we hieronder vijf cadeautips voor je op een rij, zo kan je voor deze feestdagen wat inspiratie opdoen!

cadeau tips voor partner met kerst

Tips voor een cadeau voor je partner voor Kerst

Hieronder wat tips om een leuk cadeau voor je partner onder de boom te kunnen leggen voor Kerst. Wil jij juist iets geven voor 5 december wat met de Kerst te maken heeft? Dan is een foute kersttrui een goed idee!

Vergeet de kleine cadeautjes niet

Je hebt grote cadeaus en kleine cadeaus, dure cadeaus en goedkope cadeaus, maar aan het einde van de dag is het vooral belangrijk wat het cadeau betekent.

Zo zijn kleine cadeaus die ingaan op de hobby’s of dagelijkse bezigheden van je partner soms betekenisvoller dan een duur horloge of een parfum.

Denk daarom eens na over de kleine details die mogelijk nog missen. Werkt je partner dagelijks via een laptop? Kijk eens naar een bijpassende laptopcover! Zo kan je bijvoorbeeld een cover als kerst cadeau voor je partner laten maken met een mooie foto van jullie erop.

Is je partner een grote fan van Formule 1? Dan zijn er meer dan genoeg bijpassende cadeaus in de vorm van boeken, tijdschriften, kleding en uitstapjes te vinden.

Een kunstzinnig cadeau voor je partner met Kerst

Kunst is onderhand betaalbaar voor iedereen, als je maar weet waar je moet kijken. Kan je partner een kunstwerk wel waarderen? Dan kan je in kunstwinkels in de buurt, maar ook online via sites zoals Etsy op zoek naar kunstwerken in alle prijsklassen.

Hier kun je vaak fantastische kunstwerken vinden die zijn gemaakt door beginnende kunstenaars. Je weet maar nooit of je een vroeg werk van de volgende Picasso voor je partner cadeau koopt voor de Kerst!

Ik heb overigens ‘makkelijk’ praten. Een vriendin van me is kunstenares. Van haar heb ik dan ook een prachtig kunstwerk in huis hangen!

Lees ik dat nu goed?

Boeken. Het klinkt misschien helemaal niet spannend of toepasselijk, maar sommige mensen kun je echt blij maken met een boek.

Een leesboek is misschien niet voor iedereen het beste cadeau, maar er zijn ook alternatieve boeken. Denk bijvoorbeeld aan bucketlistboeken, persoonlijke ontwikkelings boeken fotoboeken en gedichtenbundels voor Kerst, misschien zit daar het perfecte cadeau voor je partner tussen?

Kijk daarom eens in een boekenwinkel of er een boek is waar je je partner mee kan verblijden.

Spannende cadeaus voor een fijne avond samen

Je partner verrassen met iets spannends voor onder de lakens?

Steeds vaker worden rond de kerst feestdagen sextoys cadeau gedaan aan een partner. Maar ja, ‘welke sextoys kopen?’ is dan de vraag.

Dit verschilt natuurlijk per koppel, dus kijk ook zeker naar jullie persoonlijke ervaringen samen en begin bij twijfel met een basistoy.

Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een blinddoek, (hand)boeien of een vibrator als eerste toevoeging in bed. Hierna kan je samen altijd op zoek naar goede opvolgers en extra’s.

Een avondje weg met je partner als cadeau voor de kerst

Kan je partner een avondje naar de film of het theater wel waarderen, dan is dat ook een super leuk cadeau voor Kerst?

Kijk of er binnenkort een theatershow of goede film in de buurt te zien is. Hier kan je je partner tickets voor cadeau doen. Zo is je partner verrast en is er ook nog iets om naar uit te kijken.

Tip: Twijfel je over een show of film? Dan kan je ook zelf een kerst cadeau kaart maken met de titel erop om te peilen of je partner hierheen zou willen of niet. Zo niet, dan hoef je de tickets niet te kopen en gaan jullie ergens anders heen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven