Een cadeau voor hem, als reminder dat we nog wel wat te doen hebben!

Wat doen jullie met 5 December of met kerst? Twijfel jij nog over een cadeau voor hem? Alleen iets voor de kinderen of ook iets voor de volwassenen? Wij hebben meestal voor de volwassenen ook een cadeautje, om vragen van de kinderen te ontwijken zeg maar 😉 . Het feit dat wij maar één cadeautje krijgen, en zij veel meer… dat vinden ze blijkbaar niet zo vreemd.

Maargoed. Manlief heeft altijd een hele waslijst wensen, zo ongeveer eentje die gelijk staat aan 3 A4-tjes en dan met heel klein geschreven tekst. Zoiets. Dit keer heb ik echter zijn hele wensenlijst genegeerd en zelf een cadeau voor hem bedacht. Eentje waar ik zelf ook blij van word 😀 . Ik vind het trouwens ook een prachtig cadeau om aan een goede vriend of vriendin te geven!

cadeau_voor_hem

Ik zal je vertellen hoe ik hier bij kwam. Frank en ik hebben elkaar ongeveer 14 jaar geleden leren kennen, 13 jaar geleden gingen we samenwonen (pin me niet vast op een maandje, ik ben niet zo goed in data) en iets korter dan 12 jaar geleden raakte ik zwanger van onze oudste. Mijn biologische klok leek destijds wel een tikkende tijdbom. Allemaal gepland dus, maar ècht genieten van onze tijd samen dan hebben we niet echt gedaan. Onze plannen met betrekking tot het halen van ons motorrijbewijs tot en met reizen naar verre landen zijn dan ook radicaal naar de prullenbak verdwenen.

Cadeau voor hem als ‘reminder’

De afgelopen jaren hebben we relatief simpele vakanties gehad. Niets mis mee hoor, makkelijk voor de kinderen en prima om te ontspannen. Maar die propjes in de prullenbak die blijven maar oppoppen in mijn gedachten. En daarom heb ik dit cadeau voor hem gekocht. Een Scrape Map Deluxe. Lijkt me een uitstekende reminder om uit die propjes uiteindelijk weer een droom te laten waarkomen. Een vakantie naar ver weg. Samen met de kinderen reizen, maar dan eens buiten Europa. Manlief heeft voor mijn tijd Amerika al eens aangedaan, en samen zijn we na het overlijden van mijn moeder 5 daagjes naar Marrakech geweest, maar dan heb je onze tijd buiten Europa ook wel gehad.

Jammer! Onze kaart is dan ook nog voornamelijk rood (Europa), maar mijn insteek is duidelijk! En de hints naar manlief ook. De bucketlist heb ik alvast ingevuld, nu de spaarpot nog vullen om uiteindelijk wat meer kleur op onze kaart te kunnen krijgen!

Wat voor cadeau voor hem zou jij uitkiezen als je hem zou willen ‘wakkerschudden’?

 

 

Cool gift post

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven