Cadeau voor mannen die al (bijna) alles hebben, 6 tips!

Een cadeau voor mannen ? Er zijn genoeg leuke dingen te bedenken voor 5 December, maar soms laat je inspiratie je een beetje in de steek. We hebben voor jullie een aantal leuke tips op een rij gezet, zoals we de afgelopen dagen ook een sinterklaas cadeau blog voor de mama’s hadden en sinterklaas cadeau ideeen voor de kids uiteen hebben gezet.

Fashion cadeau voor mannen

cadeau voor mannen

Ik kan er geen ander woord voor bedenken dan ‘fashion’. Je draagt het dan wel onder je gewone kleding maar wat is de Bolas Underwear fantastisch om te zien! Deze Skyline collectie is ontworpen door Everon Jackson Hooi en gelanceerd in een limited edition. Te verkrijgen zijn Amsterdam, Londen, Parijs en New York. En als je even van dichtbij kijkt 😉 , zie je precies welk herkenbaar deel van de stad geshowd wordt. Maar pas op! “Only for men with balls”.

Cosy cadeau voor mannen

cadeau voor mannen

Wie denkt dat mannen niet van cosy houden die hebben het he-le-maal mis! Er zijn genoeg mannen die het heerlijk vinden om te ontspannen, bijvoorbeeld in een sauna, of zoals bij manlief op de wish-list staat, in een bubbelbad. Hoe lekker is het dan als je daar de juiste spullen voor in huis hebt!

Een zachte badjas voor de man mag dan natuurlijk niet ontbreken. En dat moet ook geen afdankertje zijn, maar een luxe geval. En terecht. Die enkele keer dat manllief zich wil overgeven aan volledige ontspanning mag dat in luxe en kwaliteit, zoals je die vindt bij de Badjasboetiek. Deze heren badjas heeft bijvoorbeeld badstof aan de binnenzijde (lekker!) en voelt als fleece aan de buitenzijde (heerlijk!)

Heb jij zo’n bank-hang man die probeert te ontspannen tijdens het tv kijken maar waarvan je weet dat dat eigenlijk niet de manier is? Check dan de meditatie voor papa’s eens. Net als dat mama’s zo nu en dan weer even op adem moeten komen is dat ook voor papa’s een must. Even de drukte van het werk op het werk kunnen laten en tijd en ruimte in je hoofd maken voor het gezin? Dat doe je met deze cd! Beter slapen, beter je geduld bewaren èn betere concentratie zijn de resultaten met dit cadeau voor mannen.

Heb jij een man in huis (of een oudere zoon) die standaard een bepaalde geur meedraagt aan zijn voeten en toch het liefst bij thuiskomst zijn schoenen uitschopt om vervolgens met de voeten op tafel zijn favoriete hobby uit te voeren, namelijk: zappen? Wijs hem dan eens op sokken gemaakt van Bamboe (of beter nog… bestel ze gewoon 😉 ). Bamboe vezels nemen meer vocht op dan katoen waardoor je voeten de hele dag fris blijven en daarnaast heeft Bamboe heeft een sterk antibacterieel en anti-schimmel vermogen. Ik zeg ‘kom maar op met deze happy socks’ en misschien nog wel wat bamboe boxershorts erbij!

Een kippig cadeau voor mannen

cadeau voor mannen

Gadgets, ja, die willen ze altijd wel, maar dit cadeau voor mannen is véél origineler! Een kipkado! Oftewel, adopteer een kip! Voordat je besluit om een kip te gaan ophalen: de kip blijft van de boer en loopt met honderden vriendinnen op een biologische pluimveehouderij. Dat blijft zo 😉 .Je krijgt waardebonnen voor heerlijke biologische eieren en een goed gevoel van binnen. Want door deze uitstekende daad zorg jij voor

  • een bijdrage aan de promotie van biologische landbouw in Nederland
  • meer geluk van kippen;
  • een beter veiligheidsgevoel van de kippen (kippen voelen zich veilig bij een haan)
  • meer zekerheid voor de biologische pluimveehouders.

Gadget cadeau voor mannen

cadeau voor mannen

En oké dan, omdat mannen nu eenmaal mannen zijn 😉 , hier ook een fantastische tip voor jouw bourgondiër! Onmisbaar eigenlijk als jij een echte vleeseter hebt (of bent) die ook nog eens van BBQ-en houdt. Zo hoeft hij zich niet als holbewoner te gedragen maar kan hij gewoon zijn eigen vlees merken!

 

Ik heb een persoonlijke favoriet maar die vertel ik pas als ik jullie persoonlijke favorieten heb gehoord 😉 .

Hi, welkom bij lifestyle blog MamsatWork. Ik ben Joyce, content creator en internet ondernemer, getrouwd en moeder van een puber en een tiener.

Dit platform is van een persoonlijk blog uitgegroeid tot een lifestyle platform waar dagelijks nieuwe artikelen verschijnen. Een veelzijdig blog met onderwerpen als lifestyle, interieur, food, ondernemerschap, opvoeding, reizen, uitjes, fashion en DIY.

Je vindt hier volop inspiratie. Heb je vragen? Mail me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top