Cadeau voor oma scoren? Dat is makkelijker dan je denkt!

Iets geven, dat is nog leuker dan iets krijgen. Tijdens een avondje Sinterklaas vieren zit ik pas écht op het puntje van mijn stoel wanneer anderen mijn pakjes open maken. Ook van mijn eigen cadeautjes kan ik genieten, maar het is heerlijk om anderen te verrassen. Al is dat niet altijd even gemakkelijk. Echt een drama wordt het als ik voor mijn schoonouders moet gaan winkelen. Hebben nooit wat nodig. En als ze wel wat nodig hebben kopen ze het zelf wel. Gelukkig zijn ze nu al een flinke poos trotse opa en oma. Want stiekem is niets zo gemakkelijk als een cadeau voor oma (of opa) regelen. Geloof je dat niet? Lees dan vooral verder 😉 .

Een cadeau voor oma; dat kan niet mis.

Toen ik zelf klein was mocht ik geen cadeau voor oma kopen. Voor mijn eigen oma dan.  Ach meisje, zei oma dan, koop maar gewoon wat leuks voor jezelf. Zo zijn oma’s! Niet dat ik me daardoor liet weerhouden. Want opa’s en oma’s verdienen het ook om af en toe verwend te worden. Net als mama’s, vind ik persoonlijk.

Het ideale oma cadeau (en ook opa vindt het prachtig)

Zelfs als de kleinkinderen met lege handen op de stoep staan, hebben opa en oma hun perfecte cadeau al binnen. Want zo is het: opa’s en oma’s worden nog het meest blij van het gezelschap van de (klein)kinderen. Wil je ze niet met lege handen laten aankomen dan is een tekening of zelf gemaakt knutselwerkje ook een perfect cadeau.

Degenen die dat vaak niet genoeg vinden, zijn de papa’s en mama’s. Steevast heb ik zelf ook de neiging om voor bijvoorbeeld verjaardagen er toch nog ‘wat extra’s’ bij te doen. Dus leveren de kids een artistiek cadeautje en ga ik zelf toch weer speuren naar een cadeau voor oma dat wel uit een winkel komt. Herkenbaar?

cadeau voor oma

De kleinkinderen vereeuwigd op aluminium

Wat niet mis kán gaan als je op zoek bent naar een cadeau voor oma is natuurlijk een foto van de kleinkinderen. Oké, het is niet de eerste keer dat ze die een krijgen. Maar afgezaagd wordt dat nooit. Onze kids zijn alweer zo gegroeid dat het eigenlijk ook gewoon tijd werd voor een nieuwe foto aan de muur. Ik zei toch dat grootouders makkelijk blij te maken waren? Bovendien hebben we toch een originele keuze gemaakt voor het cadeau voor oma. Dit jaar heeft ze haar kleinkinderen namelijk op een wel heel bijzondere gevoelige plaat gekregen. Een foto op aluminium. En we zijn allemaal tevreden over het resultaat!

Op zoek naar een leuk cadeau voor oma (of wie dan ook 😉 ) om zelf te maken? Kijk dan maar eens naar onderstaande ideeën!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven