Een cadeau voor papa? De leukste tips op een rijtje!

Natuurlijk, vaderdag is alweer even achter de rug, maar een cadeau voor papa kan ook zomaar tussendoor. Of voor de verjaardag van je vader natuurlijk. Voor alle gelegenheden dat jij een leuk cadeau voor je vader zoekt hebben wij nu het antwoord. In de vorm van onderstaande tips, want papa blij zal ongetwijfeld blij zijn met (een van) deze cadeaus. Wij hebben ze zelf namelijk in de afgelopen jaren ook aan Frank gegeven en die was er super blij mee.

Een tof cadeau voor papa? Deze vielen bij ons de afgelopen jaren in de smaak!

Niet dta je denkt dat hij al deze cadeau zomaar gekregen heeft hè 😉 . Het is een verzameling van cadeaus waar we Frank de afgelopen jaren blij mee hebben gemaakt. En dan heb ik het over de laatste jaren, want in het begin waren het vooral tekeningen die hij voor zijn verjaardag kreeg. Helaas voelen onze kinderen zich al wat te oud om te knutselen voor vaderdag of een verjaardag dus wij struinen internet (of de lokale winkels) af voor leuke cadeaus.

Zelf bier brouwen, cadeau voor papa

Zelf bier brouwen; leuk en lekker tijdverdrijf

Toegegeven, het is niet de meest spetterende foto, maar het bier was wel lekker. Heb ik van horen zeggen dan hè, want ik ben zelf geen bierdrinker. Maar dit cadeau sloeg bij papa is als een bom. Zo goed zelfs, dat hij -na zelf snel deze foto gemaakt te hebben- direct aan de slag ging.

Dit bierbrouwset is overigens easy peasy. Zelfs een beginner kan hier zelf bier mee maken. Je gooit alles (op een bepaalde manier die uitgelegd staat) bij elkaar in het vat. En dan moet het vat voor een aantal dagen stil staan. Niet meer verplaatsen dus. En dan? Proosten maar!

Frank is dus direct aan de slag gegaan want hij wilde graag een zelfgebrouwen biertje aanbieden op Lotte’s verjaardag. De smaak was een hit. Het tappen van je biertje gaat niet heel rap, maar geduld is een schone zaak, toch?

koffie drinken abonnement

Koffie, koffie en nog eens koffie

Liever koffie dan bier? Of nou ja… misschien op andere momenten? Maar is je vader een echte koffiedrinker, dan zijn ook daar superleuke cadeaus voor je papa voor te vinden. Allereerst kan je op zoek gaan naar leuke gadgets op het gebied van koffie, maar een koffie abonnement is natuurlijk ook heel leuk! Laat je vader een x-aantal maanden genieten van koffie die automatisch toegestuurd wordt. Zo kan hij iedere keer andere bonen uitproberen. Super leuk cadeautje voor de echte koffie liefhebbers.

nano espresso apparaat voor onderweg

Is je vader veel op pad dan is het ook heerlijk als hij zijn eigen bakkie pleur onderweg kan zetten. Met deze nano espresso zetter kan papa de lekkerste koffie onderweg zetten. Dikke tip!

cadeau voor papa; een automatische kurkentrekker

Automatische kurkentrekker als cadeau voor papa (of mama)

Toegegeven, dit cadeau is niet alleen voor papa heel handig, maar ook voor mama. Zijn er wijnliefhebbers in huis? Met deze ideale kurkentrekker kan je volautomatisch de kurk uit de wijnfles halen. Dit kan niet misgaan en is dan ook een ideaal cadeautje voor de liefhebbers van dit drankje. Zet de kurkentrekker op de fles, druk op de knop en de kurkentrekker doet zelf het werk. De kurk wordt snel omhoog gedraaid en druk je op het andere knopje dan komt de kurk weer uit de kurkentrekker. Een toppertje!

volkswagen busje koektrommel als cadeau voor papa verjaardag of vaderdag

Van drinken naar eten, lekkere koekies horen in een toffe trommel!

Dit cadeautje kreeg papa Frank niet voor zijn verjaardag, maar gewoon tussendoor. Hij kreeg het overigens ook niet omdat hij zo van koekjes houdt, maar meer omdat hij zo van Volkswagen busjes houdt 😉 . Mag hij naar dit busje kijken, eten wij de koekjes wel op!

kruidentuin, click en grow
je eigen kruidentuin

Into de gadgets, maar dan ook met een missie

Frank is verzot op gadgets. Maar er zijn nogal wat gadgets die echt alleen maar voor de lol zijn. Leuk, maar niet altijd zinvol en vaak staan ze daar dan maar stof te happen op de kast. Ik vond een keer deze toffe kruidentuin online. Niet alleen gaaf als gadget, maar ook nog eens handig en je blijft hem gebruiken. Beetje schrikken toen er bij de eerste basilicum plant ook direct een rupsje tevoorschijn kwam, maar hé, wij zijn niet flauw. Alles voor meer groen in huis 😉 . Binnen twee-drie weekjes eet je je eigen gekweekte kruiden!

moedelbouw porsch voor papa als cadeau
cadeautip, modelbouw porsch

Heeft je vader altijd al een toffe auto gewild? Begin klein met dit cadeau voor papa

Tja, niet iedereen kan een peperdure Porsche of Tesla betalen natuurlijk. Maar ook in het klein zijn ze leuk om te geven. En dan het liefst in de vorm van modelbouw! Kan je papa met dit cadeau toch alvast werken aan zijn droom.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven