Cadeaus voor mannen die alles al hebben

Ze waarschuwen nu al voor drukke maanden bij de post, dus ik ben er op tijd bij met mijn cadeaus voor mannen die alles al hebben! Zoek jij nog een leuk cadeau, dan kan je wellicht wat met onderstaande inspiratie. Want wat ga jij jouw partner geven tijdens de feestdagen?

cadeaus voor mannen die alles al hebben
Stockfoto van vrolijke man door Rido

De leukste cadeaus voor mannen die alles al hebben

Ik ben er zelf eigenlijk nooit zo mee bezig, maar Frank is zelf al een maand bezig met het maken van cadeau lijstjes. Lijstjes met cadeau tips voor de kinderen, maar vooral ook met cadeaus voor mannen die alles al hebben. Zoals hijzelf.

Want ook al heeft hij eigenlijk alles al (lees:moi) hij heeft altijd nog genoeg wensen over. Als rasechte muziek liefhebber en gadgets freak staat er bijvoorbeeld nog een extra Ring camera op zijn lijstje, maar ook altijd bepaalde muziek items. Of het nu nieuwe oordopjes zijn of een trompet, zolang het met muziek te maken heeft denk ik dat ik hem er gelukkig mee maak.

Maar ik neig dit keer meer naar de persoonlijke verzorgings cadeaus. Dat zijn écht cadeaus voor mannen die alles al hebben. Cadeaus waar een klein beetje geluk vanaf straalt als je ze krijgt. Bij The Alpha Men zag ik een aantal toffe cadeaus voor mannen waar ik mijn keuze uit ga maken voor de feestdagen.

Een lekkere baardolie bijvoorbeeld! Ze hebben de mooiste sets in deze webshop die -zeker ook voor vrouwen- erg leuk is om in rond te snuffelen.

1. Baard verzorgings sets

Goed, deze tip onder de cadeaus voor mannen die alles al hebben is dus wel alleen voor die groep die als viking door het leven gaat. Of viking wanna bee, ook goed. Deze mannen voelen vaak een bepaalde vorm van trots omtrent hun baard, dus een goede verzorging ervan is zeker geen overbodige luxe.

Heeft jouw partner geen baard, dan kan je hem ongetwijfeld wel een plezier doen met een lekker geurtje of een fijne scheerset om die vikingbaard buiten beeld te houden.

Ook deze prachtige cadeau box vonden we bij The Alpha Men.

2. Cadeaus voor mannen die alles al hebben? Laat hem zichzelf overstijgen met dit boek!

Heeft jouw partner alles al en geen wensen meer? Dan is dit boek van Wim Hof misschien wel een leuk idee.

De man zelf ben ik niet zo kapot van, maar wat hij allemaal weet te presteren is toch wel lichtelijk bijzonder. Ik denk dat mijn man dit boek een regelrechte hit gaat vinden. Nu alleen nog een goede ijsmachine op de kop tikken zodat hij het bad kan volgooien met ijsklontjes om zichzelf te overtreffen!

Je vindt dit boek bij Bol.com

cote de boeuf bbq

3. Voor de vleeseter; een BBQ met keramische wanden!

Geen cadeau voor mijn man, want wij hebben hem al, maar als ik zie hoeveel plezier hij de laatste weken beleeft aan het grillen op de BBQ dan kan ik wel stellen dat dit echt een cadeau is voor mannen die alles al hebben.

Heeft jouw partner geen wensen meer, maar wil je toch iets leuks? Zet hem aan de BBQ. Het is een ware hype aan het worden en dat is niet voor niets natuurlijk. Het houdt ze van de straat en levert bovendien ook nog eens een heerlijke maaltijd op.

Dus… laat je man die verder geen wensen meer heeft zich maar eens verdiepen in de winterbarbecue!

Het grote voordeel van zo’n prachtige kamado is dat je de komende jaren geen nood hebt aan cadeau ideeën voor je man.

Van BBQ boeken tot aan accessoires voor de BBQ en van lekkere rubs tot aan een bijzonder stuk vlees. Als jouw viking los gaat op de Green egg of the Basterd, dan hoef jij niet meer na te denken over de leukste cadeaus voor je man die alles al heeft. Want nog meer van dit spul in huis is altijd een goed idee.

4. Koop een ticket voor een live stream concert

Eerlijk is eerlijk, deze tip heb ik niet zelf verzonnen maar komt van mijn eigen man. Als je maar goed naar ze luistert als ze wat te zeggen hebben dan kom je vanzelf weer op nieuwe cadeaus voor die mannen die alles al hebben. Ook voor jouw man.

De mijne liet gewoon weten dat hij dit zo’n toffe manier vindt waarop artiesten een nieuwe inkomstenbron aanboren in deze periode. Het was een onschuldige opmerking die toch een soort verlangen in zich had.

Hij houdt namelijk enorm van concerten en festivals dus dat is op het moment een groot gemis. Foo fighters, here he comes!

5. De Schijt aan je leeftijd taart

Is jouw man jarig en zoek je (dus) een cadeau voor mannen die alles al hebben, omdat dat nu eenmaal een feit is? Dan kan je de Schijt leeftijd taart maken. Ik vond het voorbeeld op Huistuinenkeukenliefde, hoe leuk! Daar lees je dus ook hoe je die kan maken.

origineel cadeau geven, geef een ster cadeau!

6. Geef een ster cadeau aan mannen die alles al hebben

Als je echt geen idee meer hebt, dan ka je altijd nog een ster cadeau geven. Ik heb dat een aantal maanden geleden gedaan en je kan er een super mooi persoonlijk cadeau van maken. Zeker weten dat je man dit niet heeft en ook niet zomaar op zijn lijstje heeft staan!

7. Voor de Alfa man die zich al uitstekend verzorgd

Behoort jouw man tot de groep mannen die alles al hebben en heb je niets aan bovenstaande cadeaus?

Dan heb ik nog even tip voor je in het kader van gezellige feestdagen. Koop wat kerstballen of glitter voor de baard en een foute kersttrui voor hem. Maak er gewoon een feestje van met elkaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven