Last minute cadeautje voor een bijzonder iemand, DIY tip!

Wij werden met de kerst verrast door lieve vrienden met dit hele schattige cadeautje en ik bedacht me dat jullie misschien nog wel last minute even iemand willen verrassen met deze DIY tip.

Ook al kregen wij het met de kerstdagen, het is net zo geschikt om het bijvoorbeeld op oudejaarsavond aan iemand te geven, of op nieuwjaarsdag. Dit cadeautje kost niet veel, niet in geld, èn niet in tijd, maar het laat wel even zien dat iemand aan je gedacht heeft, en dat is super tof!

cadeautje

Van de week schreef ik al dat 2015 best een stormachtig en pittig jaar is geweest, een terugblik zowel privé als zakelijk. Niet erg, we zijn er alleen maar sterker uitgekomen. Wat wel tof is, is dat je zo op het einde van het jaar toch maar weer even ontdekt dat je een partij lieve vrienden om je heen hebt!

Cadeautje van lieve vrienden

En daar stond hij dan, één van onze lieve vrienden. Hij had even gebeld of ik thuis was en stond bij een ‘Ja’ van mijn kant na 3 minuten al voor onze deur. Zijn vrouw had een kleinigheidje en hij was de bezorger 😉 , zo zat het ongeveer in elkaar. Natuurlijk was het een cadeautje van beiden, maar dit was zo ongeveer de taakverdeling.

DIY cadeautje

Wat heb je nodig voor dit cadeautje ?

  • weckpot
  • notitieboekje
  • pen
  • eventueel elastiekje
  • handgeschreven kaartje
  • geprinte tekst zoals hieronder (of iets anders)

De weckpot die gebruikt is komt van de Action, maar je kan dit soort potjes overal vinden tegenwoordig. De tekst op deze weckpot slaat wel aan, veel raker dan dit kan het niet 😉 . De geprinte tekst die gebruikt is zie je hieronder, maar daar kan je ook van maken wat je wilt natuurlijk. Des te meer het van jezelf is, des te persoonlijker wordt het cadeautje.

cadeautje

Je stopt de geprinte tekst in de weckpot, samen met notitieboekje en pen en schrijft je handgeschreven kaartje met een lief tekstje erop. Als het weckpotje niet groot genoeg is om ook nog dicht te kunnen dan gebruik je het elastiekje om het dekseltje toch nog dicht te maken.

En voilà… klaar is je cadeautje. Zeker te weten dat je hiermee een glimlach tovert op het gezicht van een bijzonder iemand.

xxx

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven