“Cappuccino & Milaan” van Estelle van der Ploeg

Ze heeft gezworen nooit meer een voet op de catwalk te zetten! Maar als haar vertrouwde leventje in één klap in duigen valt, besluit Tess nog eenmaal haar naaldhakken onder het stof vandaan te halen.

Samen met haar beste vriendin vertrekt ze naar het warme Italië, om daar de grootste uitdaging in haar leven aan te gaan.

Twee tegenovergestelde werelden, twee onweerstaanbare mannen, een doel voor de toekomst én een pijnlijk verleden komen samen in het romantische, glamoureuze Milaan.

CAPPUCCINO & MILAAN is een meeslepende roman, waarin luxe, liefde, intriges en twijfel elkaar met een vleugje humor afwisselen.
Het boek is nu verkrijgbaar via het ISBN nummer in alle erkende boekhandels en bij boekscout.nl.
ISBN nummer: 978-94-6176-806-3

“Cappuccino & Milaan” is geschreven door Estelle van der Ploeg. Estelle is geen onbekende voor ons, want sinds enige tijd schrijft ze blogs op MamsatWork. Dit is haar eerste roman en een volgende, De Muziekdoos, zit ook al in de pen.

“Cappuccino & Milaan” vertelt het verhaal van de 25-jarige Tess, die na een slechte ervaring in de New Yorkse modewereld terug in Nederland haar leven en carrière maar niet goed op de rit krijgt. Ze verstopt zichzelf letterlijk achter een grote bril en zit gevangen in een saaie baan. Als ze op één dag zowel haar baan als haar verloofde kwijtraakt en binnen een week ook geen dak meer boven haar hoofd heeft, komt haar vriendin Gwen met een wel heel aantrekkelijk aanbod. Een jaar naar Milaan om daar de collectie van haar vriendin te showen. Tess besluit het aanbod van Gwen aan te nemen en samen vertrekken ze naar Milaan.
In Milaan openen zich meerdere deuren voor Tess en twee aantrekkelijke mannen dingen naar haar hand. Maar ook schaduwen uit het verleden komen naar boven. Twee oud-collega’s kruisen haar pad en Tess heeft moeite hiermee om te gaan.
Uiteindelijk ontdekt Tess wat ze echt graag wil en maakt haar eigen keuze. Ze weet het verleden van zich af te schudden en verder te gaan met haar leven.

Mijn conclusie:

“Cappuccino & Milaan” is een boek dat lekker wegleest en als je er eenmaal inzit, wil je graag de afloop weten. Ik heb het in één avond uit gelezen. In het begin had ik wat moeite met de (naar mijn mening) vele toevalligheden, maar daar heb ik doorheen gekeken en vanaf hoofdstuk 7 vond ik het steeds spannender worden. Mooi einde ook.

Winactie

Nu hebben we natuurlijk nog een boek weg te geven met een winactie. Wil jij ook graag wegzakken op de bank en in één adem dit boek kunnen uitlezen? Doe dan mee met deze winactie!

Om mee te doen met deze actie dien je onderstaande spelregels te volgen:

 • Stuur ons een mail waarin je aangeeft waarom dit een boek voor jou is
 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief van MamsatWork
 • Like onze facebookpagina (als je gebruik maakt van FB).
 • Jeanne van Dijk, 52 jaar, weduwe, moeder van Mark (1999), uit mijn eerste huwelijk. Mark woont bij mij en gaat om de week een weekend naar zijn vader.
  In september 2010 verloor ik mijn baan ten gevolge van de crisis. Wat ik niet meer had verwacht, gebeurde toch: na meer dan twee jaar solliciteren vond ik een nieuwe baan. Sinds januari 2013 werk ik met veel plezier als telefoniste/administratief medewerkster bij een praktijk voor fysiotherapie. Ik doe dit vier ochtenden in de week.
  Vorig jaar maart overleed mijn man Wilco aan een acute hartstilstand. Hij was pas 50 jaar. We waren 7 jaar samen, waarvan 5,5 getrouwd. De wond is nog enorm vers en ik worstel er dagelijks mee. Wilco was/is vader van 2 dochters (1995 en 1997).
  Eén dag in de week ga ik naar mijn moeder. Ik doe haar administratie en we maken het gezellig samen. Na mijn vaders overlijden in 2011 is dit zo gegroeid. Nu we beiden weduwe zijn, hebben we meer steun aan elkaar dan ooit. Het helpt ons bij de verwerking en dat is heel waardevol.
  Het schrijven van blogs voor Mams at Work heeft me duidelijk gemaakt, hoe leuk ik schrijven vind en hoe graag ik het doe. Ik ben ook erg blij met mijn eigen site: Dagelijkse dingen en dromen. Hier kan ik heel veel van mezelf kwijt en dat voelt goed.

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Scroll naar top