Cardslide gadget

Ik ben geen tassenvrouw, laten we dat voorop stellen. Niet dat ik geen tassen heb, welnee, ik heb er genoeg. Van vintage naar modern en van romantisch naar klassiek. Van ieder typetje heb ik er wel een in huis liggen. Van groot naar klein en weer van klein naar groot. Kortom. Ik heb een tassen tic, ook al ben ik geen tassenvrouw. Maar dat kan makkelijk, want ik heb bijvoorbeeld ook een hoeden tic, terwijl ik geen hoeden draag.

‘Ergens’ in mijn hoofd zit er een stemmetje wat heel lieflijk begint te roepen als ik ergens een mooie tas of hoed zie liggen. En het stemmetje roept… HEBBUH! En als ik dan die beeldschone tas in huis heb ben ik daar drie dagen gelukkig mee en sleep ik hem in die dagen braaf mee van hot naar her. Helemaal volgestouwd met portemonnee , telefoon, zakdoekjes, snoepjes, speelgoed, een lippenstift (die ik overigens nooit gebruik), papier, pen, sleutels, propjes en zo nog veel meer. Om hem vervolgens in een hoekje neer te leggen voor de volgende keer. Alleen die volgende keer komt niet meer. Waarom zal ik je nu vertellen.

Ik heb een hekel aan tassen meenemen. Ik vind het irritant om een tas om mijn schouder te hebben (glijdt er steeds af) en denk maar niet dat ik een tas over mijn hoofd draag hoor. Je weet wel, zo schuin over je hoofd en schouder heen. Het voordeel daarvan is dat hij niet meer van je schouder afglijdt. Maar het ziet er niet uit vind ik. En je jas zit iedere keer opgefrot. Nee. Niets voor mij. Als ik een tas draag dan moet dat fashionable. Het mooiste vind ik dan ook de handtas die je gewoon in je hand draagt. Maar naast fashionable ben ik ook praktisch ingesteld. Logisch natuurlijk met een eigen zaak en 2 schoolgaande kids die de nodige aandacht en energie vragen. Praktisch is dus ‘my middle name’. How do you do? Een handtas is verre van praktisch, want je hebt dan nog maar een hand over. Hoogst irritant. Nu snap je waarom ik geen tassenvrouw ben. Wat niet wil zeggen dat ik er nooit meer een zal kopen, want ik vind ze prachtig!

Ik hoor je denken… waar leidt dit toe. Ondanks dat ik geen tas wil dragen ben ik onafscheidelijk met mijn telefoon en ga ik niet zonder geld van huis. Een telefoon in mijn zak dat gaat nog prima, maar een portemonnee erbij dat wil niet meer lukken. Ja zo’n kleintje waar geen pasjes in passen, of een een mannelijk model in je kontzak. No way! Onlangs kreeg ik de oplossing in huis om mijn portemonnee probleem mee te omzeilen. Een cardslide. Ideaal überhip toch! Natuurlijk had ik ze al eerder gezien, maar dat ze zo praktisch waren dat had ik me niet eerder bedacht. Enorm handig om een aantal pasjes in mee te nemen, samen met wat kleingeld, een paar visitekaartjes en briefgeld. Het past allemaal in een klein handig pakketje wat net iets groter is als je pasjes zijn. Met één klik laat je je pasjes omhoog komen en kan je er bijvoorbeeld eenvoudig je bankpas uithalen om te betalen. Gepind? Dan schuif je je pas zo weer tussen de andere en klaar.

cardslider_van_beek

Ik ben niet snel lyrisch over een gadget, ben eigenlijk helemaal niet zo’n gadgetfreak, maar deze cardslide heeft mijn hart gestolen. Praktisch in gebruik, neemt weinig ruimte in en supermooi om te zien. Eigenlijk onmisbaar voor iedere drukke mama. En nog leuker… je kan er eentje winnen!

Doe mee aan de winactie: Vul onderstaande formulier in èn like onze facebookpagina om kans te maken. De actie loopt tot en met 8 Januari 2015.

[Form id=”49″]

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here