Care.com: het online overzicht voor alle zorg bij jou in de buurt

Bij zorg denk je vast aan ouderen of patiënten. Maar er bestaan nog veel meer soorten zorg. Kinderopvang bijvoorbeeld, of hulp in de huishouding. Ook dat zijn soorten van zorg. En daarvan vind je nu een handig online overzicht op Care.com.

Lees ook: ’n Takenlijst voor de kids; laat jij ze al meehelpen in het huishouden?

Druk druk druk

Ken je dit? Je hebt een drukke baan, schatten van kinderen, een lieve man, fijne familie en geweldige vrienden… hartstikke fijn natuurlijk. Maar het zorgt ook voor een chronisch gekkenhuis. Een druk sociaal leven naast je drukke baan, waardoor je waarschijnlijk geen zin en tijd meer over hebt voor bijvoorbeeld die tijdrovende huishouding. Maar het moet wel gebeuren!

Natuurlijk is het prima als niet alles spik en span is, maar je weet wat ze zeggen. Een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimd hoofd. En een opgeruimd hoofd is voor iedereen fijn, want dat zorgt ervoor dat je ook kan relaxen op zijn tijd. En Care.com kan je hierbij helpen. Trouwens, je kan er niet alleen terecht voor hulp in de huishouding… Maar voor allerlei soorten zorg.

Care.com: het online overzicht voor zorg bij jou in de buurt

Persoonlijk vind ik het lastig om bijvoorbeeld een goede hulp in de huishouding te vinden die je ook ‘alleen’ kan laten werken in je huis. Of wat denk je van een oppas in de buurt? Wij zijn gezegend met een buurmeisje die het leuk vindt om wat bij te verdienen, maar veel van onze vrienden zoeken zich rot naar een geschikte oppas in de buurt. Stel dat je in Breda woont en je zoekt dus een fijne oppas in Breda omdat je zo nu en dan ook wilt genieten van wat ‘me-time’ samen met je man. Dan ben je bij Care.com aan het goede adres.

Handig én betrouwbaar

Care.com is een platform dat zorgverlening biedt in de categorieën: oppas, speciale zorg, ouderenzorg, dierenzorg en huishoudelijke hulp. Via deze weg vindt vraag en aanbod elkaar èn kan je bijvoorbeeld referenties checken. Want natuurlijk is het fijn als je iemand in Breda vind die bij jouw kids wil oppassen op een zaterdagavond, maar je wilt neem ik aan ook weten of dat het betrouwbaar is. Eenvoudig zoeken op oppas Breda is al voldoende om veel resultaten te vinden. Ook kinderopvang in Breda volstaat prima. Door lid te worden van Care.com kan je alle profielen bekijken en zelf vacatures plaatsen. En voor zich spreekt dat dit niet alleen voor Breda en omgeving mogelijk is, maar voor iedere andere plaats in Nederland!

Laat jezelf helpen zodat je zo nu en dan tijd hebt om te relaxen. Daar wordt iedereen blijer van!

Lees ook: Incidenten op de kinderopvang – wat als je het vertrouwen kwijtraakt?

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven