Carice van Houten zwanger van eerste kindje

Eindelijk is het zover, een van mijn favoriete actrices gaat moeder worden! Carice van Houten is zwanger van haar eerste kindje en de gelukkige papa to be is Guy Pearce met wie ze -officieel sinds November 2015-  samen is.

Carice van Houten zwanger op haar 39e

Carice van Houten is inmiddels 39 jaar en heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag kinderen wil. Haar partner Guy daarentegen heeft al eerder aan de media laten weten dat hij niet zo nodig kinderen ‘hoeft’, met daarna zijn verklaring “ik heb er waarschijnlijk toch niet genoeg tijd voor”.

carice van houten zwanger

Tja, dan kan ik maar één conclusie trekken… ‘onze’ Carice heeft hem in haar pocket 😉 , hij zal tot over zijn oren verliefd zijn en daarmee vergeten dat er ooit een moment is geweest dat hij dacht geen kinderen te wensen. Good for her!

Op twitter bedankt de zwangere Carice iedereen die haar lieve berichtjes stuurt en grapt ze zelf over de ‘shadow baby’… voor de Game of Thrones liefhebbers een bekende term 😉 .

Prachtige Carice… ik wens je een fantastische zwangerschap toe, eentje zonder al teveel kwaaltjes en zonder al teveel extra kilo’s 😀 . Eerlijk gezegd kan ik me ook geen Carice van Houten zwanger voorstellen lijkend op een soort van olifant zoals ik destijds deed!

 

 

 

1 gedachte over “Carice van Houten zwanger van eerste kindje”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven