Casper en Emma de Bergen in, vanaf 1 juni in de bioscoop

Casper en Emma de Bergen in is de nieuwe film van Casper en Emma die per 1 juni 2017 draait in de bioscoop. Als deze film net zo leuk is als Casper en Emma gaan op safari -die vorig jaar uitkwam- dan belooft ook dit weer een prima vermaak te worden voor de kids.Dit is de vierde ‘Casper en Emma’ film die in bioscoop draait en is tevens het vervolg op de gelijknamige TV-serie. ‘Casper en Emma de Bergen in’ wordt uitgebracht door Just4Kids.

Vorig jaar ging blogster Judith voor ons naar de op-safari-film, maar dit jaar hebben we een veel leukere verrassing voor jullie! Maar lees eerst maar eens even waar de film over gaat…

Casper en Emma de Bergen in, de film

Het is vakantie en Casper en Emma staan te trappelen om met hun knuffels, Welpje en Mevrouw Konijn, op reis te gaan. Caspers vader heeft een avontuurlijk verblijf geboekt in een park in de bergen, ver van de bewoonde wereld. Niet alleen Caspers ouders gaan mee, maar ook Emma’s moeder en Aksel, een goede vriend van Caspers vader. Casper vindt het zielig voor Emma dat ze haar vader zo mist en hoopt dat haar moeder en Aksel verliefd op elkaar worden. Dan zou Emma weer een perfect gezin hebben. Maar helaas: de vonk tussen Aksel en Emma’s moeder slaat niet over. Casper blijft hardnekkig proberen de twee te koppelen, maar neemt daarbij steeds meer risico’s.

Een film met een heel herkenbaar thema. Niet alleen voor ons volwassenen maar juist ook voor kinderen. De film Casper en Emma gaat 28 mei in Première in Julianartoren, en jij kan daarbij zijn!

Wij mogen namelijk -in samenwerking met Just4kids- 2×4 vrijkaartjes weggeven voor de première van deze film. Na afloop mag je ook gewoon de hele dag in Julianatoren vertoeven, hoe leuk is dat? Check ook nog even de officiële trailer met de leuke bewegende knuffels en de lieve snoetjes van de kids. Overtuigd? Doe dan mee met onze winactie.

 • Waar? Julianatoren
 • Wanneer? 28 mei 2017
 • Hoe laat? Inloop vanaf 09:30 uur en start van de film: 10:00 uur
 • Premièrekaarten zijn inclusief drankje, uitrijmunt en gehele dag toegang tot het park!

WINACTIE

Wat vind jij het leukste aan Julianatoren? Dat willen we graag van je weten en dan maak jij kans op kaartjes voor de aanwezigheid op 28 mei. De winactie loopt tot 23 mei 2017.

Andere leuke lopende winacties vind je hier.

38 gedachten over “Casper en Emma de Bergen in, vanaf 1 juni in de bioscoop”

 1. Avatar foto
  Heidie van der Steeg

  Dat lijkt ons ONTZETTEND LEUK! Mijn dochtertje wordt a.s. donderdag 5 jaar en wat zou het een geweldig VERJAARDAGSCADEAU ijn als ik haar zou mogen vertellen dat we die zondag naar de film van Casper & Emma mogen gaan (kijken de kinderen erg graag naar op tv) en dan de hele dag bij Julianatoren mogen blijven.
  Een cadeau krijgen is natuurlijk heel erg leuk maar een mooie ervaring blijft je een leven lang bij!

  We zijn er een keer geweest, 4 jaar geleden maar toen was mijn meid pas 1 jaar, die weet daar dus niets meer van.
  Wat ik er toen het leukste aan vond? Dat alle attracties zo dicht bij elkaar zijn en omdat het er zoveel zijn, dat er weinig wachttijd is (want geduld is een schone zaak….).

 2. Het leukste aan de Julianatoren vinden wij Juul en Julia en meneer Kaasschaaf! Mijn dochter is er een keer geweest en praat er nog zo vaak over! 27 mei mag ze afzwemmen dus dit zou een heel leuk cadeau zijn voor haar diploma…

 3. Dat zou helemaal te gek zijn. Onze zoontjes zijn dol op Emma en Casper vinden ze ook wel cool. We kunnen niet wachten om ze mee naar deze film te nemen en hoe mooi zou het zijn dat ze daarna nog mooi het park in kunnen, ze zijn niet weg bij de helicopters te krijgen. Als meisje kwam ik er al met mijn ouders, nu mag ik mijn gezin meenemen. We love family

 4. Avatar foto
  Marielle kaanders

  Mijn dochters zijn enorm fan van julianatoren omdat je de leuke muizen hebt, die je kunt ontmoeten en zien. En natuurlijk van de leuke attracties in het park

 5. Voor mijn dochter die dol is op Casper en Emma is dit een geweldige actie. Ze heeft haar knuffels ook nog eens Welpjes en mvr konijn genoemd en roept het hele jaar door al dat ze naar Julianatoren wil en niet naar een ander pretpark. En als ik haar vraag wat ze het leukst vind bij Julianatoren kan ze niet kiezen, maar uiteindelijk zegt ze met een grote glimlach…….een knuffel van Julia ?

 6. Het leukste aan de julianatoren…. voor mijn oudste met stip op 1; de achtbaan!
  De jongste is dol op Jul en Julia en volgt ze het liefst se hele dag. Ook is zij dol op Casper en Emma. Het zou zo leuk zijn als we deze dag winnen zodat ze en genieten van en park, en van de film!

 7. Ik ben er als klein meisje een keer geweest. Maar het wordt hoog tijd om samen met mijn meisje er achter te komen wat nu het allerleukste is daar ?

 8. Mijn dochtertje Mila van 5 en zoontje Dani van 3 horen heel graag het slaapliedje van Casper en Emma. Ze kunnen er uren naar kijken op kro kindertijd. En op het moment dat het liedje komt worden ze heel erg stil en luisteren ze aandachtig. Voor het slapen gaan zingen we vaak samen het liedje,Mama kent hem inmiddels uit het hooft? Als ze lekker in hun bed liggen maar niet kunnen slapen, helpt het om net als Casper en Emma lekker met hun knuffel te knuffelen en te zingen..

  Tijd om te gaan slapen, doe je ogen dicht.
  Kijk, de zon is onder,
  alleen de maan geeft licht.
  Ga maar lekker dromen
  van deze mooie dag.
  Dan word je morgen zeker
  weer wakker met een lach.
  Droom maar over Emma,
  dan droomt zij met je mee.
  Droom maar over spelen,
  lekker met zijn twee.
  Droom van avonturen
  en droom maar over pret.
  Want er kan niets gebeuren
  hier veilig in je bed.
  En als het hun raakt, Raakt het mij als moeder ook. Het mooie aan Casper en Emma is dat ze zich helemaal in hun eigen wereld beleven. Wat zou dit een geweldige verassing zijn om te winnen! Duimen voor mijn kleine Casper en Emma zo als ze het zelf zegen.??

 9. Avatar foto
  Marianne Bakker - de Boer

  Er is aanbod voor onze kinderen van groot tot klein.
  Echter niet verwacht de shows vonden ze geweldig.

  Zelf vinden wij het overzichtelijke in het park ook heel fijn. Ze konden gerust alleen lopen.

 10. Whoehoeeeeeeeeee!! Dit is echt superleuk  <3  <3  <3 Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!!Jaaaaaaaaa ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op zo'n WAANZINNIG en GEWELDIG dagje uit! WAUW! dochterlief kijk altijd Casper & emma en is DOL op de julianatoren.. we zijn er vorig jaar geweest en ze is helemaal fan van juul!! Vooral het liedje… (wat lekker in je hoofd blijft hangen) "draai je heupen in het rond, laat ze lekker zwaaien.. stap met je voeten 1,2,3… " hahaha hopelijk bezorgen jullie ons volgende week weer een onvergetelijk dagje uit, super SPANNEND! ben echt helemaal ENTHOUSIAST  ? ? ? ? ?MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor  😉 Heb alle stapjes gevolgd

  ☑️ Geliked
  ☑️ Openbaar gedeeld

  FINGERS CROSSED! Liefs nathalie  :* 

 11. Julianatoren is een park dat heel goed aansluit bij de leeftijd van mijn dochters van 6 en 4 jaar. Ze kunnen dan al veel zelfstandig ondernemen en dat vinden ze geweldig!
  En op 28 mei zijn wij 7 jaar getrouwd 🙂

 12. Avatar foto
  Esther Scheuter

  Mijn zoon Boaz (4) vind Casper en Emma geweldig en vorig jaar is hij voor het eerst in de julianatoren geweest. Wat was dat een groot feest als ik vraag wat ie het allerleukste vond zegt ie, Juul en Julia en de achtbaan mama daar wou ik wel 100x in?

 13. Avatar foto
  Pauline Visscher

  Ondanks dat we ‘om de hoek wonen’ zijn we nog nooit in de Julianatoren geweest……
  Het antwoordt op de vraag wat het leukste is, zou ik graag op 29 mei willen geven ?
  Onze 3 jarige dochter is dol op Casper en Emma, wij gaan heel hard duimen om te winnen!

 14. Wij zijn nog nooit in Juliana toren geweest. Mason is wel groot fan van Casper en Emma, kijkt wekelijks de andere films. Wat zouden we hem kunnen verrassen met een bezoek aan Julianatoren.

 15. Avatar foto
  Helma Keijzer

  Ik vind het zo leuk dat voor beide dochters (bijna 2 en 6) er genoeg aanbod is. De speeltuintjes en draaimolen maar ook op safari in een auto. Door de lucht het hele park overzien, voor de moeders is het even proppen maar dan kan je wel mee. Kijken of Julia thuis is om een dansje te doen. En afsluiten met een suikerspin. Maar wat zou het gaaf zijn om als eerste de nieuwe film van Casper en Emma te zien, misschien wel over een echte rode loper. Ik doe graag mee.

 16. Avatar foto
  Rieneke_schinkel

  Super leuke actie, maar we zijn er nog nooit geweest. Maar ik heb een idee! Ik ga samen met mijn zoon van 5 op 28 mei naar de Julianatoren inclusief de première van de nieuwste Casper en Emma film en vertel jullie daarna graag hoe gaaf mijn zoontje het heeft gevonden! Ik garandeer een blij kind, “achtbaan” pret en popcorn! Klinkt goed toch? Deal? 😉

 17. Ohhhhh in Juliana toren ook nog!
  De pathe kleuterbiosdatum konden we niet en in Julianatoren zijn we nog niet geweest…perfecte combi om beide uit te proberen!!!!! Kan alleen dus nog niet vertellen wat daar het leukste is?…mag dat achteraf? 😉

 18. Super leuke actie, maar ik ben er nog nooit geweest. Maar ik heb een idee! Ik ga samen met mijn zoon van 5 op 28 mei naar de Julianatoren inclusief de première van de nieuwste Casper en Emma film en vertel jullie daarna graag hoe gaaf mijn zoontje het heeft gevonden! Ik garandeer een blij kind, “achtbaan” pret en popcorn! Klinkt goed toch? Deal? 😉

 19. Onze kids van 6 en bijna 3 zijn gek op de julianatoren èn op Capser en Emma! In de Julianatoren sjezen ze t liefst rond in de achtbaan, het is zo leuk dat die kleintjes er al in mogen!
  Als ze ’s avonds gaan slapen zingen we al jaren een eigen bedacht variant op t liedje dat aan het eind van elke aflevering van Casper en Emma wordt gezongen <3

 20. Wij zijn nog nooit in de Julianatoren geweest maar hoor altijd dat het zo leuk is…..wil het graag ontdekken met de kinderen ??

 21. Avatar foto
  Sandra kleef

  Wij doen zeker mee met deze geweldige actie. Onze twee kinderen zijn dol op Casper en Emma EN op de Julianatoren (perfecte combinatie dus!). De achtbaan is favoriet, maar ook de dinotour en natuurlijk de geweldige shows!

 22. Het Spookslot..lekker griezelig en in dit geval de perfecte afwisseling in combinatie met die lieve Casper en Emma. ( De films worden hier verslonden )Wij gaan nu heeeeeel hard duimen!!!

 23. Avatar foto
  Francina Veen

  Casper en Emma, de lievelingsserie van mijn dochter, ik ken alle filmpjes inmiddels ook uit mijn hoofd 😉 en dan ook nog in het favoriete park van haar! Het leukst vind ze altijd de achtbaan, de enige attractie waar mama ook nog in mee gaat 🙂

 24. Avatar foto
  Celine Ronda

  Ben er eigenlijk nog nooit geweest, te ver weg… De serie op tv vind mijn dochter wel grappig en ze vind Julia zo mooi! Ook is ze gek van Casper en Emma, dus zou mooi zijn die 2 te kunnen combineren ?

 25. Avatar foto
  Saskia Serris

  Wij hebben voor het 2e jaar achtereen een abonnement op de Julianatoren en onze meiden van 4 en 5 gaan er nog elke x vol enthousiasme naar toe. De shows proberen we elk seizoen allemaal te kijken, zo leuk voor de kinderen.
  Wat ik zelf het leukste vind… het enthousiasme waarmee het (vaak wat oudere) personeel zijn of haar werk doet! Altijd behulpzaam, vriendelijk en met veel geduld.

 26. Het leukste aan Julianatoren vind ik de sfeer in het park. Iedereen is blij. De kinderen genieten, het personeel geniet mee! Totdat het park sluit….dan willen de kinderen nog niet weg.
  Zelf vind ik het park zo schoon!

 27. Ik kwam er vroeger vaak en vond het altijd erg leuk. De sfeer is goed en niks moet en alles mag. Het lijkt mij heel leuk om mijn dochter Emma mee te nemen naar dit park en te laten ervaren hoe relaxed dit park is en wat er allemaal te doen is.

 28. Leuk! Ik doe graag mee! Wij zijn twee keer eerder naar Julianatoren geweest en mijn mannen vonden de helicopter die over het hele park vliegt het allerleukste! Wijzelf vonden die helicopter ook erg leuk, alleen wel krap achterin ? En van die blije kindergezichtjew werden wij het meest blij!!

 29. De dikke Julianatoren brochure is al van voor tot achter (en terug) doorgespit door mijn 5-jarige en alles lijkt leuk en spannend, met ook nog mooie shows. We laten ons heel graag verrassen door dit uitgebreide park, zeker na een toffe avontuurlijke film!

 30. Avatar foto
  Joyce mannessen

  Wij zijn er nog nooit geweest. Maar casper en emma? Dat wordt het liefste elke dag gekeken! Zou super zijn om te winnen!

 31. Avatar foto
  Wilke Schot

  Hrt leukste van Julianatoen vinden mijn jongens de achtbaan. Maar eifenlijk de rest ook. Zeker omdat zij overal kunnen, omdat alle attacties gewoon geschikt zijn. Eij vieren mijn zoons 6e verjaardag 25 mei, dit zou n fantastische verrassing zijn

 32. Mijn dochtertje vind de shows van Juul en Julia het leukst! En de achtbaan ook sinds ze daar ineens in durft haha. Ze is er 2 jaar geleden met schoolreisje geweest en wilt sindsdien er nog een keer heen maar dat is er nog niet van gekomen. Ze is ook fan van Casper en Emma (vooral Emma) dus zou super leuk zijn om te winnen!

 33. Avatar foto
  Femke Dekker

  Wij zijn nog nooit in de Julianatoren geweest. Het lijkt mijn kinderen geweldig om te knuffelen met Juul de muis! Hopelijk mag ik mijn kinderen blij verrassen met dit leuke dagje uit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven