Chaos and Order: kleurrijke kinderkleding voor stoere boys en hippe meiden!

Als ik aan Chaos and Order denk, dan denk ik aan kleur. Dit kledingmerk voor jongens en meisjes staat bekend om stoere, hippe kinderkleding vanaf maat 62/68 tot en met 158/164. Ik mocht een kleurrijk setje uitzoeken voor mijn oudste zoon en we zijn laaiend enthousiast. Sterker nog, het is zijn favoriete setje geworden. En dat heeft alles te maken met de smalle pasvorm!

chaos and order jongenscollectie

Aansluitende kinderkleding: perfect voor smalle jongens

Op de website van Chaos and Order staat vermeld dat de kinderkleding een aansluitende pasvorm heeft. Mijn jongens zijn smal gebouwd, mager, type ‘gespierde spijker’ of hoe je het ook wil noemen. Kortom, een drama om broeken te vinden die passen, zonder dat je ze compleet moet aansnoeren. Gelukkig ken ik één of twee kinderkledingmerken die ik voor hen kon kopen (en redelijk betaalbaar zijn), maar daar kan ik Chaos and Order nu aan toevoegen.

Ik koos voor shirt Aadan Navy met daarbij korte broek Chad Navy. Wat mij direct al opviel is dat de shirts en broeken van Chaos and Order onderling goed te combineren zijn. Leuk! Alle kleding is gemaakt van 95% katoen en 5% elasthan, waardoor het heerlijk zit. Althans, dat is wat ik als eerste van mijn zoon te horen kreeg. “Mam, deze broek zit echt het allerlekkerst! Hij is soepel en lubbert niet om mij heen. Mag ik hem de hele dag aan? Nu? Alsjeblieft?!” De zon scheen en het was 18 graden, dus ja 😉 .

chaos and order jongenscollectie

Chaos and Order: kwaliteit en mooie pasvorm

Niet alleen zoon is verliefd op het setje van Chaos and Order. Ook deze moeder is fan. De kwaliteit van de stof is goed, de prints zijn mooi en de pasvorm is super voor mijn smalle zoon. Het kledingsetje is nog maar twee keer gewassen, dus ik ben nog wel benieuwd hoe de print blijft zitten, maar tot nu toe zit het er perfect op. Wel was ik het binnenstebuiten, om de print zo goed mogelijk te beschermen.

Meer kinderkleding merken vind je hier.

Moeder en zoon in matchende kleding?

Steeds meer zie ik de trend van ‘matchende kleding’. Ouder en kind hebben dan bij elkaar passende kleding aan. Dit kan dezelfde jurk, print of kleurencombinatie zijn. Ook bij Chaos and Order kun je nu matchende kleding kopen.

Nu vraag ik mij af of dat altijd wel zo leuk is voor een kind, maar vooral bij de kleinere kinderen zal dit een groot succes zijn. Bij mijn zoon van tien hoef ik daar in ieder geval niet meer mee aan te komen. Echt niet cool…

Toch ben ik stiekem wel benieuwd naar de jurken van Miss Chaos. Ik weet zeker dat mijn dochter van acht dit nog heel leuk vindt. En deze mama stiekem ook 😉 .

chaos and order review

Chaos and Order is een blijvertje in onze kledingkast

Kortom, Chaos and Order is voor ons een blijvertje. Een succesnummer in de kledingkast en er zal nog wel een setje bijgekocht worden deze zomer. De prijs van een T-shirt of polo ligt tussen de 30 en 35 euro, de korte broek kost zo’n 35 euro. Een beetje in de middenmoot dus, qua prijsklasse. Ik weet zeker dat dit setje kinderkleding na de zomer in de doos voor zijn jongere broertje belandt. Daardoor is het de investering voor mij zeker waard.

WINACTIE

Ben jij ook een Chaos and Order fan, of wil je dit merk graag eens proberen? Doe dan mee aan onze winactie. We mogen namelijk een jongensshirt van deze prachtige collectie weggeven. Laat ons weten wat je van dit merk vindt en geef je favoriete shirt door. Wie weet win jij wel! De actie loopt tot 29 mei 2017.

Let op: deze winactie is afgelopen. De winnaar heeft bericht gehad.

 

43 gedachten over “Chaos and Order: kleurrijke kinderkleding voor stoere boys en hippe meiden!”

 1. Ik doe graag mee! Ik vind het super dat het een smalle pasvorm heeft, mijn zoon is erg smal dus alles floddert qua kleding. Mijn zoon vond de kleding er stoer uitzien met zijn lievelingskleuren. Hij was helemaal weg van het vest backster navy, graag in maat 158/164

 2. Mijn zoon van 11 jaar is een ontzettend stoere knul en erg sportief. Maar hij heeft een smal figuur en vaak is de kleinste skinny voor hem nog te wijd. Dus kleding kopen is altijd een hele uitdaging. Het shirt Ackley grey stripe vind hij erg mooi. Graag in maat 158.

 3. GAAF! Leuke actie Geja 🙂 Mooie collectie, vrolijk, speels en zomers, heerlijk!
  Maar…. om een beetje ‘Order’ in alle ‘Chaos’ te houden gaan wij voor het prachtige shirt in grijs-wit:
  Ackley Grey ( maat 140 )
  Fijn weekend!

 4. Avatar foto
  Kirsten van Daalen

  Mijn favoriete Chaos and Order shirt voor mijn zoon is de Alden turquoise! Mooie kleur en stoere print! Mijn zoon Quinten heeft maat 146/152

 5. Wat een stoere collectie! Favoriet van mijn zoon is Aadan Turquoise, als we hem zouden winnen graag in 146/152.

 6. Avatar foto
  Nancy van Heck

  Wat een leuke kleding ik zou dit graag voor mijn zoontje willen winnen die ook vaak wel eens een chaos in huis kan maken in maat 116

 7. Ik heb wel eens van dit gemerkt gehoord, maar nog geen ervaring mee. Ik heb ook zo’n smalle jongen en passende broeken vinden is inderdaad een hele opgave. Dit lijkt me een mooie kleurrijke set voor mijn zoontje, ik doe graag mee voor maat 110/116.

 8. Avatar foto
  Jose Looijs

  Het eerste shirt wat ik zag op de site was raak! Wat een super mooie, stoere shirts! Ik ben al fan door wat ik alleen maar heb gezien! Ik ga er zeker wat bestellen! Mocht ik winnen, dan graag de Aadan Turquoise in maat 134-140 voor mijn oudste zoon Bas, die altijd smalle kleding nodig heeft, omdat het anders lijkt of hij een zak aanheeft…. dus dit merk is een uitkomt voor ons!

  https://www.chaos-and-order.com/jongens-collectie/Aadan-Turquoise/?filtertype=&filtervalue=

 9. Avatar foto
  Mirjam Hellingman

  Prachtig merk, ik koop het al voor mijn dochters, maar lijkt mij ook geweldig leuk voor mijn zoon.

 10. Avatar foto
  Anneliese de Waal

  Heel erg leuk voor mijn zoon Nicky, ik doe graag voor hem mee !!!, ik maak graag kans op maat 164 🙂

  Groetjes Anneliese

 11. wat een leuke en frisse kleuren. Ik denk als je hier kleding besteld dat je kind er dan anders bij loopt dan anderen. En dat vind ik leuk. Ik zou kiezen voor Baby Alden Lime in maat 74/80

 12. Avatar foto
  Anita te Gussinklo

  Een leuk vrolijk merk vind ik Chaos and order.
  De Ackley grey zou mijn zoon Tim geweldig vinden.

 13. Wat een prachtige kleuren gebruikt dit merk. Ik doe graag mee voor het shirt: Aedan Grey Melange in maat 134/140.

 14. Prachtige kleurrijke kleding , super leuk.
  Het T-shirt Ackley grey in een maatje 130 lijkt ons zeker wel wat.

 15. Ken dit merk niet, maar lijkt mij wel degelijk.
  Leuke shirts hebben ze.
  Voor mijn kleinzoon doe ik graag mee voor het Shirt: Adken Red in maat 134/140.
  Een mooi vrolijk shirt, past echt bij hem.
  Ik volg je op Bloglovin en ben benieuwd.

 16. Sorry ken het merk niet maar zou het graag willen proberen .
  Zeker het leuke / mooie jongensshirt in maat 140.
  Zou geweldig zijn.

 17. Heerlijk merk hè?! Ik word er altijd zo vrolijk van, goede kwaliteit & goede pasvorm, daar moet je wel van houden!

  Ik doe dan dus ook graag mee aan deze actie: wij gaan voor de ‘ Alden green’ in maat 98/104 en als we winnen kan onze Bram nog net iets stoerder de zomer door 🙂

 18. Geweldig merk wat ook mooi blijft! Voor mijn ultradunne zoon doe ik graag mee voor de Ackley Red in maat 134-140

 19. waauw, wat een te gekke actie. Hier een echte Chaos and Order fan voor mijn oudste zoon.
  Hij is smal van postuur en de kleding van Chaos past hem perfect.
  Daarnaast heeft chaos and order superleuke motieven en vrolijke kleuren/prints.
  De kleding is van degelijke kwaliteit, blijft na het wassen mooi in model en de kleuren blijven supermooi.
  Kortom super.
  Jammer dat de jongste deze kleding niet aan ka ( Hij is er iets te stevig voor ), want anders had hij ze ook nog kunnen dragen, want de kleding gaat voor als nieuw door nadat de eerste eruit is gegroeid.
  Ik doe graag mee voor dit shirt in maat 158: https://www.chaos-and-order.com/jongens-collectie/Aedan-Grey-Melange/?filtertype=&filtervalue=

 20. Avatar foto
  Marieke de Jonge

  Perfect voor smalle jongetjes! Mooie pasvorm, leuke design en vrolijke kleuren. Het shirt Akley Grey past erg mooi op de short die we al hebben besteld!

 21. Avatar foto
  Jaccomijne Keijser

  Ik ken het merk alleen van naam maar ziet er super vrolijk en kleurrijk uit!
  Voor mijn zoontje zou ik gaan voor Adken Red in maat 110

 22. Gaaf, ik ken het merk alleen van naam,
  maar als het smaller zit moet deze mams ook maar eens gaan kijken;) heb ook zo’n ‘smalle gespierde spieker’;)

  Het Shirt Addam-Grey-Melange vind ik
  super mooi, in maatje 134;)

 23. Yes 😀 hier liggen ook de nodige items in de kast. Het past onze smalle boy ook perfect en het is idd lekker kleurrijk! Al moet ik wel zeggen de voorgaande jaren de kleuren nog een stuk feller waren, de collectie is wat veranderd. De Acton Grey Melange staat nog op het wensenlijstje “vet cool mama” aldus Senne haha.

 24. Ik ken het merk alleen voor mezelf en de jurkjes zijn erg fijn.
  Mijn jongens zijn vrij tenger dus zou graag eens dit merk proberen. Shirt Alden Turquoise zouden ze erg mooi vinden,
  (Onder andere) en laat jullie graag de keuze wie de gelukkige wordt; Dylon voor 134/140, Evan voor 110/116 of vince voor 92 ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven