Cheepa: jouw online catalogus op het gebied van budget en voordeel

Online shoppen, da’s al lang geen nieuws meer. Maar wist je dat je ook tweedehands heel relaxed vanuit de luie stoel kan winkelen? Vanuit de gedachte dat het zonde is om gebruikte spullen weg te gooien, wordt begin 2012 de webwinkel Cheepa opgericht. Het is begonnen als een tweedehands webwinkel… En nu lees je er alles over goedkope spulletjes scoren online. Of zelf maken, helemaal gratis 😉 .

We leven in een wereld waar veel te veel wordt weggegooid. Al zou je dat niet zeggen als je onze kinderkamer ziet 😉 . Maar goed, eens in de zoveel tijd wordt er grondig opgeruimd. En dat gaat dan naar een goed doel, of de kringloopwinkel. Want initiatieven waar je speelgoed kan doneren zijn er genoeg. Als ik dan toch bij de kringloopwinkel ben kan ik het nooit laten om er even rond te struinen. Kan jij ook zo genieten van al die oude en grappige spulletjes? Vaak vind je er trouwens nog mooi spul ook. En voor de kringloopliefhebber is er goed nieuws… Ook online kan je tweedehands spulletjes scoren. Weblog Cheepa geeft je budget tips, kringloop nieuws en leuke DIY projecten. Hier lees je er meer over.

Cheepa: cheap shopping

Aanvankelijk is Cheepa.nl dus begonnen als een tweedehands winkel, maar dan online. Tegenwoordig zijn ze ook nog bezig met fijne budget ideeën. Alleen is het nu meer een weblog geworden. Je leest er leuke artikelen over besparen. Of budget-winkel nieuws.

Cheepa.nl is begonnen als tweedehands adresje voor speelgoed. Daarna is de webshop flink ontwikkeld. Aanvankelijk begon deze vooral als een soort marktplaats voor speelgoed. Maar nu is Cheepa echt van alle markten thuis! Niet dat je bij hen direct leuke spulletjes koopt. Maar je leest er wel waar je dat zou kunnen doen 😉 .

De online catalogus: van alle markten thuis

Waar koop je veilig een tweedehands auto? Of wil je graag een huisdier overnemen, maar liever niet uit het asiel? Cheepa is van alle markten thuis. Je leest er over allerlei uiteenlopende onderwerpen. Die trouwens wel één ding gemeen hebben: de focus ligt op voordeel en besparen.

Je kan het eigenlijk zien als een online catalogus. Op zoek naar een goedkoop adresje voor tuinmeubelen? Of ben je toevallig geïnteresseerd in manieren om studeren goedkoop te maken? We blijven Hollanders, dus linksom of rechtsom zijn we allemaal wel geïnteresseerd in besparen 😉 . Dan kan je op Cheepa in ieder geval meer dan voldoende inspiratie opdoen. En wist je trouwens dat wij er zelf ook wel wat van kunnen?

Besparen met MamsatWork

Wie zijn er goed in besparen? Jawel, de mama’s. Je moet wat als je het energieverbruik en de financiën van het gezin enigszins onder controle wil houden. Meer lezen over besparen? Dan vind je hieronder nog wat fijne blogs:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven