Christel Coppens en Maud van de Ven, working mams van week 48

Wij zijn v.l.n.r. Christel Coppens en Maud van de Ven. Christel is moeder van 3 zonen (12, 10 en 7 jaar) en 1 dochter (8 jaar) en Maud is moeder van 1 dochter (8 jaar) en 1 zoon (5 jaar). We wonen allebei in Den Dungen (Noord Brabant). Allebei onze mannen hebben een eigen zaak en zijn daar 6 van de 7 dagen actief mee. We hebben elkaar leren kennen doordat onze dochters in de kleuterklas vriendinnen werden. Al snel raakten wij ook bevriend.

Na de eerste jaren van ons gezinsleven bewust gekozen hebben om fulltime thuis te zijn, kwamen we ruim een jaar geleden te gekke laarzen tegen. Het idee voor een eigen webshop www.vivalamama.nl was snel geboren. Ideaal om te combineren met de kinderen. Een webshop lijkt simpel, maar toch komt er meer bij kijken als je er echt iets van wilt maken.

Eerst zijn we op kleine schaal een aantal producten bij vriendinnen gaan testen. Want op een enkel succesnummer wil je geen compleet bedrijfsmodel baseren. Gelukkig bleek die test een groot succes. Van verschillende kanten kregen we reacties in de trant van ‘Zet die neus voor mooie dingen toch zakelijk in. Zonde om daar niks mee te doen.’  In no time zaten we bij de Kamer van Koophandel en brainstormden we over de vormgeving van de website. Een taakverdeling was snel gemaakt, want we kennen elkaars sterke kanten en die moet je natuurlijk inzetten.

We zijn begonnen met een collectie opvallende en kleurrijke laarzen, maar hebben dat al snel uitgebouwd met accessoires zoals tassen, shawls en sieraden. En daarbij natuurlijk steeds op zoek naar spullen die je niet zo snel tegenkomt, die wat exclusiever zijn en daardoor extra bijzonder.

We zijn trots op wat we nu, ruim een jaar later, al bereikt hebben. We stonden met onze produkten in de Flair, de Kek Mama en de Telegraaf Vrouw gaf ons een vermelding in de rubriek ‘webshop van de week’.

Stiekem dromen we al een beetje van een eigen ontwerp…

Wil je weten hoe het met ons gaat? Volg ons dan op twitter en/of facebook.

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top