Christel Nolle, working mam van week 15

Op 17 april ben ik al weer negen jaar moeder. Van dochter Quinty.

De vraag of er nog een tweede kind komt, wordt gelukkig niet meer zo vaak gesteld. Bijzonder, dat er vaak gedacht wordt dat het vanzelfsprekend is dat er een broertje of zusje bij komt. Bijzonder(st)e opmerking van iemand vond ik dat het zo ongezellig voor haar zou zijn, alleen…

Nou, zij vindt het heerlijk als enig kind.

Qua werken voor een baas ben ik sinds kort teruggegaan naar 16 uren per week. Ik heb een baan onder schooltijden. 4 ochtenden van 9.00 tot 13.00 uur.

De leeftijd die Quinty nu heeft vind ik erg inspirerend. Aan de ene kant al zo groot en wijs, aan de andere kant nog met een lang en slungelig lijf op schoot willen om te knuffelen. Dus daar geniet ik elke dag met volle teugen van.

Wil je ook een week lang in de spotlights? Geef je dan hier op!

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top