Met mijn eigen kleine Assepoester naar de voorpremière van Cinderella

Nog 2 dagen en dan mag mijn kleine meisje waarschijnlijk haar gips ‘inleveren’. Eerder vertelde ik al over de engel op haar schouder bij het slee-ongeluk in Oostenrijk waarbij ze haar been brak. Inmiddels zijn we ruim vijf weken verder en hopen we dat alles op de juiste manier is aangegroeid. Best spannend moet ik zeggen, maar mijn Assepoester houdt zich kranig! Bijna acht weken niet lopen en volledig onbelast alleen maar in de rolstoel hakt erin bij die kleine beentjes denk ik. Maar mijn bikkel heeft zich voorbeeldig gedragen. Op geen enkel moment heb ik ze horen zeuren dat ze ‘iets’ wilde doen wat ze niet kon. Ze heeft gedaan wat ze kon en geaccepteerd dat vriendinnetjes afhaakten met spelen.Assepoester

voorpremière Assepoester

Het was voor haar dan ook een leuke verrassing dat ze met mama mee mocht naar de voorpremière van Cinderella. Samen op zaterdagochtend lekker op pad om als eerste Assepoester te bekijken, heerlijk!

Na een rit van 1,5 uur vol gezellig geklets komen we aan in Haarlem. Het voordeel van een gebroken been is in dit geval dat we niet hoeven te wachten maar saampjes in de bioscoop lekker met de lift naar de juiste verdieping kunnen gaan om op een uitstekende plek in de zaal te kunnen zitten. Natuurlijk nadat we het nodige lekkers hebben uitgezocht om mee naar binnen te nemen. En dan begint de spanning… zodra de film begint hangt ze met haar lippen aan Cinderella. Van het begin tot het eind wanen wij ons in de wereld van Assepoester. Een wereld vol verdriet, hoop, prachtige jurken en irritante stiefzusjes.

Assepoester Cinderella

 assepoester muiltje

 

 

 

 

 

 

 

 

De spanning stijgt als het in de film tegen twaalven loopt… En stiekem, heel stiekem wordt het gebroken been even vergeten en voelt mijn meisje zich een prinses! En ik? Ik ben in dit geval de goede fee volgens Lotte, want ik heb haar meegenomen naar de film! Hij draait inmiddels in de bioscopen, dus wil je ook wat me-time met je dochter… dit is het perfecte uitje. Hieronder alvast een klein voorproefje voor je (de film is natuurlijk Nederlands gesproken).

assepoester Lotte

httpv://youtu.be/y5YcOq4W8zo

 

 

 

 

Hi, welkom bij lifestyle blog MamsatWork. Ik ben Joyce, content creator en internet ondernemer, getrouwd en moeder van een puber en een tiener.

Dit platform is van een persoonlijk blog uitgegroeid tot een lifestyle platform waar dagelijks nieuwe artikelen verschijnen. Een veelzijdig blog met onderwerpen als lifestyle, interieur, food, ondernemerschap, opvoeding, reizen, uitjes, fashion en DIY.

Je vindt hier volop inspiratie. Heb je vragen? Mail me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top