Claesens kinderkleding zomercollectie 2019, dit kan je verwachten

Ken jij de kinderkleding van Claesens al? In hun webshop vind je ieder seizoen weer een uitgesproken nieuwe collectie. En in dit blog lees je alles over de trends van de zomer 2019 in de Claesens collectie, die je natuurlijk uitgebreid gaat terugzien in hun kinderkleding!

Houdt jouw zoon of dochter wel van een beetje kleur? En vind jij het ook belangrijk dat de kids er een beetje stijlvol bijlopen? Dan zit je met de kinderkleding van Claesen’s wel goed.

Kinderkleding van Claesens? Hip én draagbaar!

Niet alleen voor ‘grote mensen’ komen er elk jaar nieuwe trends op het gebied van fashion. Ook voor kinderen zijn er dingen ‘in’ of ‘uit’. Hou jij je er een beetje mee bezig? Of vind je het al lang best, als het maar lekker zit en je mini-me er graag in rondloopt?

Bij Claesens koop je kinderkleding die zowel hip als heel draagbaar is. Want als je je kind uitdost als een catwalk model, gaan ze daar vast niet lekkerder door spelen. Daarom verkopen ze comfortabele kinderkleding, maar wel volgens de laatste trends in fashion land. Dit zijn de zomer 2019 trends voor Claesens kinderkleding.

Je vindt Claesens kinderkleding collecties onder andere in deze webshops:

Kinderkleding trends voor de zomer 2019

Er zijn een paar stijlen kenmerkend voor de zomermode van dit jaar. Aan de ene kant is er de ‘serieuzere’ look in de kinderkleding met invloeden uit de tenniswereld. Rokjes en polo’s met een wat nettere uitstraling. Is dat wat té braaf voor je onstuimige kind? Dan mag je de look gerust helemaal afstylen, zoals je zelf wilt met de gekste accessoires. Alles kan en mag deze zomer!

De andere trend die we veel terugzien is een beetje flowerpower-achtig, met zoveel mogelijk kleur en vrolijke prints. Een wat meer uitgesproken look, waarmee je zoon of dochter zeker zal opvallen. Hieronder lees je meer over hoe we de trends van dit seizoen terugzien in de 2019 collectie van Claesens.

claesens collectie 2019

Claesens kinderkleding

Van Claesens scoor je hippe kinderkleding voor zowel jongens als meisjes. En ze verkopen er echt van alles, van Claesen’s ondergoed en pyjama’s tot uiteraard trendy kleding voor kids.

De zomertrends waar je hierboven over hebt kunnen lezen, komen uitgebreid terug.

claesens meisjes collectie 2019

De zomercollectie van Claesens voor meisjes

De ‘girls collectie 2019’ bestaat deze zomer uit 2 verschillende stijlen, waar ook de trends in terugkomen. Er is een Summer Vibes thema, waarin je veel kenmerken uit de tennismode ziet terugkomen. Denk aan klassieke kleuren zoals navy, rood, wit en kobalt. En die komen terug in de plooirokjes, polo´s en singlets in de Claesens collectie. Fijn aan deze kleuren is dat je er eindeloos mee kan combineren, dus je meisje heeft altijd wat om aan te trekken.

De andere stijl die we zien in de zomercollectie voor meisjes is het Sunny Girl thema. Dit doet meer denken aan de hippietijd. Veel bloemenprints, felle kleurtjes en lekker losse kleding. Ideaal om in buiten te spelen!

claesens jongens collectie 2019

De zomercollectie voor jongens

Ook voor modebewuste boys zit je goed bij Claesens. Het Summer Vibes thema dat we hierboven beschreven hebben, komt ook in de collectie voor jongens terug. Ook hier zien we veel prints – en daar kan je alle kanten mee op. Van beestjes tot computertaal: er zit vast wel een shirt of broek bij die je zoon wel ziet zitten.

claesens collectie jongens 2019

De andere stijl die we terugzien in Claesens collectie voor jongens is er eentje met een bijzondere boodschap: Save The Earth. En hoewel dat misschien een zware boodschap is, is de kleding juist vrolijk en speels. Denk aan flamingo prints in blue/white, orange stripes, banana prints en fish prints in wit met navy. Wordt het nog een vrolijke bedoeling ook, je inzetten voor het milieu!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven