Claudia Rossi, working mam van week 42

Hoi, ik ben Claudia Rossi en ik zou best wel een keertje in de spotlight bij jullie willen staan, gewoon, omdat ik het gevoel heb dat je als werkende moeder altijd moet schipperen tussen flexibel willen zijn ten opzichte van je werk en er 100% voor je kids willen zijn.

Het voelt dan ook als een stukje waardering om op jullie site te staan. Ik werk zelf op contract 3 dagen per week, maar in de vakantieperiode heb ik zelfs 7 weken full time gedraaid en dat vergt wel wat geregel met 2 kinderen. Ik werk op 35 minuten rijden van mijn huis in Baarle-Nassau in Dongen bij een drogist.

In eigen tijd heb ik tussendoor ook nog mijn vakdiploma’s daarvoor gehaald. Mijn 2 zonen zijn 6 en 10 en ze zijn alles voor mij! Zo dat was even een stukje Ma_Marazzi in een notendop. Meer van me weten? Volg me dan op twitter!

Wil je ook een week lang in de spotlights? Geef je dan hier op!

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

1 gedachte over “Claudia Rossi, working mam van week 42”

 1. Hoi Joyce!

  Wat heb je er een hartstikke leuk stukje van gemaakt !
  Ik ben er trots op!
  Heel goed hoe jij alle werkende mama’s in het zonnetje zet.

  Ik ben blij je site ontdekt te hebben en blijf je volgen.

  Groetjes Claudia

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top