Claudia Verbree, working mam van week 8

Een ‘working mom’ dat ben ik! Mijn naam is Claudia Verbree, 37 jaar. Trotse moeder van Wessel (8 jaar) en Emma (7 jaar). Ik ben Marketing Project Manager bij Van Wijhe Verf in Zwolle. Van Wijhe Verf ontwikkelt, produceert en levert decoratieve en beschermende verfproducten voor de professionele schilder, timmerfabrieken en de consument onder de merknamen Wijzonol, Ralston en Marlise Designverven. Mijn baan is fulltime, 36 uur per week. Best pittig naast het alleenstaand moederschap, maar wat heb ik een ontzettend leuke baan. Ik hou me onder andere bezig met online communicatie (websites, social media), maar ook met product- en promotiecampagnes. Heel afwisselend, zo ben ik nu bezig met het organiseren van Girlsday. Op 25 april komen meiden uit groep 7 en 8 een dagje meekijken in ons bedrijf om hen te interesseren voor techniek.

In vergelijking met niet werkende moeders, breng ik misschien minder tijd door met mijn kinderen. Het gekke is dat we wel meer tijd bewust met elkaar door brengen. Ik maak er echt tijd voor om de dag door te nemen, samen huiswerk te maken en in de weekenden leuke dingen te ondernemen. Dit hoeft niet altijd ‘buiten de deur’, maar juist samen het bos in, een stuk fietsen, een spelletje doen, een film kijken, zijn de gezelligste momenten.

>Naast mijn moederschap en werk loop ik 2 tot 3 keer in de week hard. Om te ontspannen en even mijn zinnen te verzetten. De kunst is om goed voor jezelf te blijven zorgen. Dat schiet er vaak bij in bij zo’n druk schema, maar je bent toch de spil waar het allemaal om draait.

2013 wordt een spannend jaar voor ons. Ik heb besloten om dichter bij mijn familie te gaan wonen in de regio Utrecht. We wonen nu in Zwolle, maar hebben ons huis te koop gezet. Dan gaan we de stap maken om te verhuizen naar een nieuwe omgeving. De steun van familie en vrienden is ontzettend belangrijk voor een werkende moeder.

Volg deze werkende moeder op Pinterest

 

Ook een keer in de spotlight staan? Geef jezelf op!

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top