Click & Collect, maar dan even iets anders……..

Dit waargebeurde (!) verhaal wil ik jullie niet onthouden! Het bracht mij een grote glimlach op het gezicht, hoop bij jullie (webwinkeliers) ook!

Zoals jullie (wellicht) weten had ik een paar weken geleden een POPUP-Store. Heel veel aanloop daar, waaronder een hele aardige zeer kwieke en uiterst kritische dame op leeftijd, die ik eerst het principe van POPUP-store moest uitleggen! Daarbuiten vertelde ze me, tussen neus en lippen door-  helemaal WARS te zijn van alles wat met internet te maken had, laat staan iets kopen bij een webwinkelier!! Stel je voor!……..

Een groot pluspunt in een POPUP-store is dat je je gezicht kunt laten zien, want het vertrouwen in mij als ondernemer kwam en ze was helemaal weg van mijn 100% Cashmere truien (en terecht ;-).

Maar toen ik haar vertelde dat daar een levertijd op zat van 2-3 weken, omdat ze helemaal op maat en naar kleurwens worden gemaakt, snapte ze er HELEMAAL NIETS meer van?! “Maar over een week bent u hier weer weg! Hoe komen de truien dan bij mij?” Ik vond dit zo’n geweldig schattige, maar ook heel plausibele vraag (voor iemand in een andere tijdsgeest?) dat ik haar direct aanbood, de truien niet naar haar op te sturen maar bij haar langs te brengen zodra gearriveerd!

Afgelopen week belde ik haar voor het maken van een afspraak en een hoorbare slaak van opluchting (ze had immers al een stuk aanbetaald) alsmede verrukking dat zij haar mintgroene V-hals en een zandkleurige Ballet-wrap aan kon trekken!

Vandaag, schrikkelwoensdag, is het zo ver, ik ga de beauties brengen naar mijn nieuwe “fan”! Ik denk dat de koffie wel klaar voor me staat!! Click & Collect op een hele nieuwe manier, echt het beste van 2 werelden!!

Patricia, CPO X-Originals

P.s. ook interesse in mooie 100% (of mix) Cashmere Truien? Kijk snel hier. Met de kortingscode “XOXO” krijg je bovendien 15% korting!

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

2 gedachten over “Click & Collect, maar dan even iets anders……..”

  1. Hai Elja

    Thanks voor je compliment! service staat hoog in vaandel bij ons! Deze dame met haar innemende “wantrouwen” stal mijn hart!!! Had zo mijn oma kunnen zijn!
    (en by the way de truien stonden haar geweeeeeeeldig!!)

    Liefs
    Patricia

  2. wat een geweldige service en leuk dat de dame zich een beetje zorgen maakte 🙂 heel lief. wij zijn het zo gewend dat je vergeet dat het ooit anders was

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top