Een shotje collageen per dag voor een stralende huid

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik bemerk de laatste jaren een duidelijke achteruitgang van mijn huid. Niet zo raar ook, want ik nader de 50 en heb de overgang ook al doorstaan. Er veranderd in deze leeftijd natuurlijk vanalles aan je huid en hormoon huishouding, wat niet echt ten goede komt aan mijn uitstraling. Ik ben dan ook regelmatig op zoek naar producten die mij -en mijn huid- een handje kunnen helpen. Collageen drinken is daar zo’n voorbeeld van. Dit keer heb ik CelioGenix gekregen om te proberen en ik deel mijn ervaringen graag met je zodat je zelf kan beslissen of dit collageen product ook eventueel iets voor jou is.

collageen drinken, een shotje per dag

Collageen drinken om je huid van binnenuit te verbeteren

Het is voor mij niet de eerste keer dat ik collageen drink om mijn huid een oppepper te geven tegen huidveroudering. Het is wél de eerste keer dat ik dit met CelioGenix doe en vandaar ook dat ik graag mijn ervaringen deel met je.

Laat me eens beginnen met het drankje zelf. Dit keer is het geen drankje dat ik zelf hoef te maken van collageen poeder met wat water of vruchtensap, maar het drankje is al kant en klaar. Het smaakt een beetje perzik achtig en is eigenlijk gewoon heel goed te drinken. Daar komt bij dat het echt een shotje is dat je zo achterover giet, dus je hoeft geen heel glas leeg te drinken. Persoonlijk vind ik dat wel prettig. Het flesje bevat 50 ml collageendrank en het is de bedoeling dat je (zeker in het begin) dagelijks een flesje drinkt op nuchtere maag. Dat heb ik dan ook braaf gedaan 😉 .

celiogenix ervaringen en ingrediënten

Ingrediënten van CelioGenix

CelioGenix collageen bevat meer dan collageen alleen. Er zijn verschillende vitamines en mineralen toegevoegd aan dit collageen drankje om de shot nog effectiever te maken. Verder bevat CelioGenix Aloë Vera en Goji Bessen en het co-enzyme Q10 dat je veelvuldig tegenkomt in anti-aging producten.

De vitamines die zijn toegevoegd bestaan uit Vitamine A, B1, B3, B5, B6, B8, B12, C, D3, E en vitamine K1. Vitamines die goed zijn voor je huid doordat ze bijdragen aan het immuunsysteem, gezonde cellen, hormoon regulatie, sterke botten en ga zo maar door. Toegevoegde mineralen zijn Selenium, Magnesium, Zink, Koper en IJzer. Je snapt niet dat het allemaal in zo’n klein flesje past 😉 .

Nog even terug over het drinken van collageen van CelioGenix; ik zou bijna vergeten te vertellen dat dit collageen uit vissen komt die zwemmen in de zuivere zeewateren van Canadese oceaan, nabij het eiland Nova Scotia. Toch fijn om te weten dat er aandacht besteed wordt aan hoge kwaliteit collageen.

Wat kan CelioGenix voor mij (en jou) betekenen?

Collageen drinken is zoals gezegd van belang voor je huid. Al vanaf je 25ste levensjaar gaat je huid langzaam achteruit doordat de aanmaak van collageen verminderd. Als je even doortelt begrijp je vast wel dat je op je 49 ste (jawel) een behoorlijk tekort aan collageen hebt opgelopen als je hier niets aan doet. Maar naast dat het heel belangrijk is voor je huid zijn er nog meer voordelen van collageen:

  • het zorgt naast een stevigere huid ook voor glanzend haar en gezonde, sterkere nagels
  • collageen drinken ondersteunt je immuunsysteem
  • vermindering van zichtbare rimpels en lijntjes
  • versterkt je huidbarrière en beschermt tegen invloeden van buitenaf
  • ondersteunt de hydratatie van je huid

Verzorging van binnenuit én van buitenaf

Wat ik nog wil benadrukken is dat het verzorgen van je huid van binnenuit zo’n goede toevoeging is. Van huis uit ben ik ‘opgevoed’ met het smeren van crèmepjes zoals mijn moeder altijd deed. Tot een aantal jaren geleden wist ik zelf eigenlijk niet veel af van de verzorging van binnenuit door bijvoorbeeld het drinken van collageen. Maar eigenlijk is het helemaal niet zo raar. Sterker nog; alleen van buitenaf verzorgen van je huid gaat gewoon een stuk trager en zal nooit helemaal optimaal zijn. Wil je dus graag alles eraan doen om je rimpels wat te verzachten, dan is de verzorging van binnenuit een hele goede aanvulling. Naast natuurlijk gewoon gezond eten en voldoende water drinken, laten we dat ook niet vergeten.

Denk overigens niet dat CelioGenix een wondermiddel is waarmee alle rimpels als sneeuw voor de zon verdwijnen. We weten inmiddels wel dat dit soort middelen niet bestaan. Daarnaast is het helemaal niet erg om wat rimpels te krijgen als je ouder wordt. Een wat ouder gezicht kan zeker zo mooi zijn als een jong en strak rimpelloos gezicht. Maar het is wel fijn als diepe lijnen een wat zachtere uitstraling krijgen.

Wat dat betreft dus reden genoeg om CelioGenix te gebruiken aangezien dit de diepere rimpels en lijnen inderdaad zachter maakt en minder zichtbaar en dat dunnere lijntjes ook zeker verminderen. Daarnaast het drinken van collageen op iedere leeftijd voor verbetering zorgen, ook als je al wat ouder bent en diepere rimpels hebt.

collageen drinken van CelioGenix voor huidverbetering

Conclusie en mijn CelioGenix ervaringen

Zoals gezegd vind ik het drankje heel goed te drinken, de collageen shot van CelioGenix smaakt wat zoetig. Mocht je dat te sterk vinden dan kan je het altijd nog een beetje aanlengen met water, maar ik vind dat zelf niet nodig. Zorg er wel voor dat je de collageen drank koelt, dan is het lekkerder om te drinken. Verder merk ik na een regelmatig gebruik ervan dat mijn huid inderdaad een frissere en stevigere uitstraling heeft. Toegegeven, ik heb op bovenstaande foto ook wat make up op 😉 , maar toch vind ik mezelf er goed uitzien. Al zeg ik het zelf. En dat is na al die klusmaanden best fijn om te constateren.

Wil je ook weten wat CelioGenix voor jou kan betekenen? Check dan de webshop van CelioGenix.com voor de mogelijkheden. Start bijvoorbeeld met een proefpakket of ga voor een abonnement zodat je er niet meer aan hoeft te denken dat je het nog moet bijbestellen. Hou wel in de gaten dat een powerboost van 60 dagen achter elkaar belangrijk is om een goede stap te maken!

1 gedachte over “Een shotje collageen per dag voor een stralende huid”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven