Cool van Quinny: De Longboardstroller!!

Quinny3‘Wow! Dat is cool!’ is de eerste reactie van manlief.
Niet alleen hem, maar ook de jongste zou je er een heel groot plezier mee doen!
En de meiden vet jaloers…want zeg nou zelf: Deze Quinny Longboardstroller is echt wel vet cool!!

Quinny Longboardstroller: een unieke en gedurfde kinderwagen

Dit unieke en innovatieve product van Quinny is speciaal voor de straten van Europa ontwikkeld en (nog) beperkt leverbaar. Met de inzet van de expertise van longboard liefhebbers en producenten wereldwijd heeft Quinny de grenzen weer weten te verleggen om de optimale (voort)bewegingsvrijheid voor ouder en kind te creëren, op een verfrissende manier.

Gezien de snellere wijze van vervoer is veiligheid een belangrijk aspect. Bij Quinny komt de veiligheid van ouder en kind altijd op de eerste plaatst. De Quinny longboardkinderwagen is dan vanuit dat oogpunt ontwikkeld, uitvoerig getest en voorzien van veel slimme ontwerpinnovaties zoals de gewatteerde bumpersteun en een intuïtief handremsysteem voor optimale controle.

QuinnyTotaal

Wij zien deze coole longboardstroller als een geweldige, sportieve en avontuurlijke uitbreiding van de Quinny Collectie. Wat een verfrissende ontwikkeling!
De Quinny Longboardstroller is verkrijgbaar in een beperkte oplage van 1000 stuks voor de prijs van € 599,- en wordt alleen geleverd binnen de Europese Unie. Bestellen doe je hier.

Move over, here’s the longboardstroller!

 

httpv://youtu.be/V4waF47dRcU

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven