Creatief met hout, wij houden ervan!

Je kent het wel. Een likje verf, wat plakplastic of andere kleine knutselspulletjes over. Maar wat doe je ermee? Weggooien is zonde. De oplossing… koop houten letters en ga helemaal los! Schilderen, plakken of versieren, het kan allemaal. Geen zin om creatief bezig te zijn? Onbehandeld zijn ze al mooi. De letters zijn met de hand geproduceerd en niet allemaal exact gelijk. Dit geeft een prachtige vintage look en natuurlijke uitstraling.

Heb je nog wat ideeën nodig wat je kan doen met houten letters?

Het is bijvoorbeeld erg leuk voor op de baby-of kinderkamer. Je kan z e op de muur of op een deur bevestigen. Maar het staat bijvoorbeeld ook decoratief om de naam van je kindje op een plank in zijn of haar kamer te zetten. Ook in de rest van het huis komen deze mooie letters prima tot hun recht. Voor op je slaapkamer of in de hal of keuken. Wil je dagelijks ergens aan herinnerd worden ? Zet een woord of korte zin ter  inspiratie ergens in huis. Dan word je er elke keer als je er langs loopt aan herinnerd!

Ga zeker een kijkje nemen bij Uiltjeknappen en begin bij de houten letters. Maar pas op… voor je het weet eindig je bij een compleet nieuwe baby-of kinderkamer.

Tip! De houten letters zitten apart verpakt in een doosje. Origineel en zeer leuk om te geven als (kraam)cadeau.

          

 

 

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top