Creëer lente in de kinderkamer of babykamer!

Het is weer (bijna) lente!

De vogels zingen, bloemen en planten gaan weer bloeien… ja, het is weer bijna lente! De winterse kou is weer achter ons, daar kunnen we alleen maar vrolijk van worden. We maken weer allerlei plannen om er eens lekker op uit te trekken en krijgen al echt zin in de zomervakantie. De lente is ook de tijd van de grote schoonmaak, dus kan ook de bezem weer eens lekker door de kinderkamers.

De mooie muurstickerboom Scroll Tree van Roommates komt prima tot zijn recht in een kinderkamer of babykamer! De vrolijke boom heeft gekrulde takken, mooie gekleurde bloemen en groene blaadjes met allerlei motiefjes. In zo’n prachtige boom is het heerlijk toeven voor  mama uil met haar kleintje en drie vrolijke vogeltjes.  Mevrouw eekhoorn en meneer egel voelen zich hier ook heerlijk thuis. Op zo’n mooie muursticker voor de kinderkamer kun je toch niet anders dan verliefd worden? Meteen de hele kamer opfleuren? Of juist een kleiner budget? Er is ook nog een mooie muursticker met een krultak met dieren voor een aantrekkelijke prijs.

Leuke vrolijke knuffels maken het plaatje helemaal af. En leuke gehaakte knuffel uil, of bijvoorbeeld een schattige baby knuffel, zoals de activiteiten uil van Skip Hop stelen zeker het hart van je kleintje! Krijg een echt lentegevoel en shop nu deze leuke spullen bij Hippebeestjes.nl

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top