CuddleTwist: dè oplossing voor lange, natte kleuterharen

cuddletwistKen jij de CuddleTwist al? Een haarfijne oplossing voor een universeel probleem. Je herkent het vast wel als je een meisje hebt. Na het douchen en haren wassen, of na het zwemmen… die lange natte haren. Het duurt een eeuwigheid voordat de lange, natte haren van je kleuter droog zijn…

Met als gevolg een koud hoofdje, natte kleding (the worst vond dat ik vroeger) of een nat hoofdkussen. Wij vrouwen lossen dat bij onszelf op door voorover te hangen en via onze nek een handdoek in ons haar te draaien. Appeltje eitje. Maar bij mijn meisje werkt dat niet. Zodra ze haar hoofd optilt valt de handdoek alweer uiteen. Herkenbaar? Voor alle mama’s die met de handen in het haar zitten is er nu een fijne oplossing. Voor jou, en je langharige mini-me. Ik ga bijna balen dat ze dit dingetje niet in mama’s maat hebben…

Lees ook: Kokosolie in je haar; met recht een wondermiddel te noemen

Cuddletwist in een handomdraai

Met de CuddleTwist van het Engelse merk CuddleDry is al het geëmmer voorbij. Dit handdoekje is al voorgevormd waardoor je het rechtop staand over het hoofd van je kind legt. De haren stop je er aan de achterkant in, indraaien en vervolgens bovenop vastzetten met het daarvoor bedoelde elastische haakje. Klaar is Kees. Geen gedoe meer met handdoeken. En voor mama: geen handen meer in het haar 😉 . Wat wil je nog meer? Nou, dat die haartjes (of liever gezegd: lange lokken) van je dochter drogen natuurlijk. Anders kan ze dit badstof mutsje voorgoed op houden 😉 . Gelukkig is ook daar aan gedacht.

De CuddleTwist is gemaakt van een mix van katoen en bamboe en heeft daarmee een groot absorptie vermogen. De haren zitten dus ingepakt, maar drogen intussen wel. Bovendien ademt het materiaal heel goed. Dat is belangrijk wanneer je natte haren inpakt. Geldt ook voor de haren van mama, trouwens. Maar die zal het met een gewone handdoek moeten doen 😉 .

Na gebruik is de CuddleTwist gemakkelijk boven de verwarming te drogen voor de volgende dag om te gebruiken. Uitwassen kan natuurlijk ook. Hij is te verkrijgen in 2 mooie uitvoeringen (wit met witte bies of wit met roze gestipte bies) en goed betaalbaar! Zeer geschikt voor wilde kleine meisjes… Want door de stiek blijft hij perfect zitten op dat beweeglijke bolletje. Zo kan er zelfs direct na het haren wassen of zwemmen alweer verder gespeeld worden. En daar zal je mini-me vast geen problemen mee hebben 😉 .

Lees ook: Veilige badeentjes zonder schimmel en bacteriën om onbezorgd te plonzen

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven