Cup cakes en Auto’s

Typische meisjes dingen zijn cup cakes, hertjes, poezen, paarden en glitters. Stoere mannen dingen van klein tot groot zijn toch echt wel auto’s motorfietsen en sport.

Uiteraard zoeken wij bij al deze kinderfavorieten altijd passende plaatjes…want wat is er leuker dan rond stappen met op je buik een afbeelding van je favoriete sport of je allerliefste knuffel. Wanneer deze afbeelding dan ook nog eens is geplaatst op een slimfit shirt of juist op een stoer sweatshirt of sweatvest in de lievelingskleur van je hippe dame of stoere man, ja dan…..dan heb je pas echt te maken met een favoriet kledingstuk.

Dat is mijn uitdaging, maar ook van alle moeders die het leuk vinden om hun kids te zien stralen. Grootste compliment als moeder is het wanneer het kledingstuk na het dragen, gelijk in de was MOET en direct na het wassen weer AAN gaat…Dan weet je dat je het ultieme kledingstuk gevonden hebt voor jouw kind. Uiteraard wil je als moeder ook wel plezier beleven aan dit favoriete item, daarom een top 5 van aandachtspunten:

Met stip op 1….de afbeelding (uiteraard), gevolgd door nummer 2; model van het kledingstuk, nummer 3 is “het mag niet kriebelen, prikken of te strak zitten”. Nummer 4 kan het goed gewassen worden en niet te vergeten nummer 5, wat kost dit grappige, gekke, coole shirt?

Ook bij Kinderkleding.nl hebben ze een wensenlijst als ze op inkoop gaan. Ze zoeken items voor jongens en meisjes vanaf 0 tot ongeveer 14 jaar, in alle prijsgroepen moet er uit veel verschillende items gekozen kunnen worden. Kortom, hun doel is om met hun inkoopbudget voor alle kids een mooie collectie samen te stellen. Ook zij hebben dan een top 5;

Kleding moet een plus hebben…goede pasvorm, mooie afbeelding, rijke uitstraling dus mooie, goede stiksels, gemaakt van het 100% katoen of 95% katoen en 5% elastan. Dit elastan zorgt voor het behoud van de pasvorm, wat zeker bij slim fit shirts erg belangrijk is en katoen…dat draagt nu eenmaal lekker en let op punt 3 bij de kids “het prikt niet”. Bij hun  staat de pasvorm op 1, want hoe beter een shirt past en in vorm blijft na het wassen, des te sneller wordt het de favoriet van de moeders én de kids. Goede stiksels en afwerking geven aan een kledingstuk een rijke uitstraling, vooral bij jongens shirts zijn contrast stiksels vaak een extra mooi detail, bij meisjes mag het stiksel wel in de kleur zijn van het shirt en zijn juist de extraatjes iets waarvan het kledingstuk een rijke uitstraling van krijgt! Denk hierbij aan een mooi merklabel of strassteentjes op het shirt. Voor veel meisjes en dames is nu eenmaal een belangrijke regel, als het maar glinstert en glittert.

De afbeelding scoort bij de inkopers van Kinderkleding.nl ook hoog; waar ze o.a. op letten is of de afbeelding vernieuwend is. Denk aan de trend van de cup cakes; Bomba for Girls was één van de eerste die deze print aanbood, later volgden er meer. Terecht, want de afbeelding van een cup cake is helemaal van NU! Uiteraard letten ze er op dat de print geen vervelende teksten bevat, daar zijn zij en met hen veel ouders ook kritisch op, en terecht.

Punt 5 die moeders belangrijk vinden is de prijs, daarom zoeken ze naar nieuwe merken die voldoen aan alle voorwaarden. Zo hebben ze momenteel een nieuw merk toegevoegd die aan alle 5 de punten voldoet; D-rak leuke, grappige en stoere prints, gemaakt van 100% katoen voor een prettige prijs, de meeste shirts zijn € 15,95.

Alle punten die genoemd zijn, zijn voor hun een uitdaging, mooie collecties samenstellen die voldoen aan alle eisen die moeders en kinderen stellen. Omdat ze bij Kinderkleding.nl een breed merkenpakket en een brede collectie aanbieden weten wij het zeker….er altijd wel een stijl die jou en je kind aanspreekt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven