Cupcake fan? Hier vind je alles op het gebied van cupcakes!

Ben jij of ken jij een echte cupcake fan? Dan sta je niet alleen! Cupcakes zijn namelijk populairder dan ooit. En niet alleen om op te eten: je ziet ze ook gezellig terug in mode en het interieur! Vergeet de roze flamingo: het zijn cupcakes wat de klok slaat.

Cupcakes zijn ooit bedacht in Engeland. Het zijn kleine gebakjes die vroeger al tijdens de deftige theekransjes en high tea werden gepresenteerd. Ze hebben de naam “cup”cake gekregen omdat ze vroeger in een kopje werden gebakken. Nog altijd zijn cupcakes (niet te verwarren met de Amerikaanse muffins) erg populair op Engelse theekransjes en inmiddels zijn we ook in Nederland al een tijdje helemaal gek van deze kleine gebakjes. En niet alleen voor een luxe high tea, maar lekker gezellig thuis, of als leuke traktatie bij een verjaardag of andere feestelijke gelegenheid. Want ze zijn niet alleen lekker, maar zien er ook nog eens erg leuk uit!

Cupcake fan? Hier zit je goed!

Voor alle echte cupcake fans hebben we hier een blog vol cupcake pret! Of je ze nu wilt bakken, of op de muur wil plakken. Want cupcakes zijn lekker én leuk.

Cupcakes bakken

Het bakken van cupcakes is een ideale activiteit om op een regenachtige dag gezellig met de kids te doen. En de echte cupcake fan kan er natuurlijk een heleboel op! Er zijn in de supermarkt voldoende kant-en-klaar pakken verkrijgbaar waar alles al in zit, en je alleen maar eenvoudig de gebruiksaanwijzing op de verpakking kunt volgen. Heb je iets meer ambitie? Kijk dan ook eens bij de hobbywinkel of kookwinkel. Op internet zijn voldoende lekkere recepten te vinden, zoals bijvoorbeeld op deze leuke site.

Cupcakes op je muur

Het klinkt een beetje raar, cupcakes op de muur. Behalve als je een echte cupcake fan bent natuurlijk! Want uiteraard hebben we het hier niet over de gebakjes zelf. Er zijn echter diverse leuke muurstickers met cupcakes verkrijgbaar. Een heus cupcake-paleis of gezellig dwarrelende cupcakes over de muur, dat kan allemaal. Wil je er echt een dolle boel van maken, dan is er zelfs behang met cupcakes verkrijgbaar. Alleen geschikt voor de echte die-hard-cupcake-fans die de muren van hun kamer willen omtoveren tot een waar cupcake paradijs.

Cupcakes op je rug

Een cupcake op je rug? Of aan je arm? Dat klinkt vreemder dan het is. Door de populariteit van deze lekkernijen zijn er tegenwoordig een aantal heuse cupcake tassen verkrijgbaar. En ze zijn leeeeuk! Een schattig cupcakje aan je arm of een leuke cupcake rugzak, het kan allemaal. Deze leuke tassen zijn een echte blikvanger en ook nog eens heel handig. Als je een groot exemplaar uitkiest kunnen al je spulletjes voor school er ook nog eens lekker makkelijk in.

Dus… ben jij ook een echte cupcake fan? En vind je ze niet alleen lekker maar ook leuk om te zien? Hul jezelf dan van top tot teen in cupcake sferen. Enne, eet smakelijk he!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven