CVRD fashion, stijlvolle damesfashion voor carrièrevrouwen

Ken jij het merk CVRD al? Het is een dames fashion label met verrassend mooie ontwerpen die zeer smaakvol zijn. Een beetje casual chic zeg maar, met een elegante twist. CVRD spreek je uit als ‘covered’ en heeft als missie om met haar kleding de vrouw te ondersteunen in haar natuurlijke kracht. Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt.

Je koopt deze collectie onder andere bij de Bijenkorf

cvrd

CVRD Fashion, vrouwelijk en classy

In een ver verleden hebben we al eens over CVRD geschreven, maar het werd tijd voor een goede update. CVRD is sinds de start in 2015 namelijk uitgegroeid tot een volwassen merk met een eigen elegante stijl en dito ontwerpen. De nadruk in de CVRD collectie ligt op het ontwerpen van damesmode waarmee je je professioneel kan kleden zonder dat het te zakelijk wordt. Het lijkt dan ook in niets op de mantelpakjes die ik jaren geleden droeg toen ik nog in dienst was bij mijn laatste werkgever. Nee, CVRD heeft veel meer klasse en uitstraling dan ik in die tijd als carrièrevrouw liet zien met mijn kleding.

Jammer eigenlijk dat ik daar toen niet zo bij stil stond want ik ben er namelijk van overtuigd dat kleding zoals CVRD het ontwerpt wel degelijk een grote rol kan spelen in je carrière.

cvrd fashion carrierevrouw

Blazers en pantalons

Uiteraard zie je in de collectie van CVRD blazers en pantalons terug, maar je ziet ook veel combinaties in de shop a look op de website terug die iets minder ‘stug’ zijn, maar wel heel elegant met een zakelijke uitstraling. Wat dacht je van een mooie jumpsuit, of een losse pantalon met een blouse met strik?

Het geeft een zachtere uitdrukking, maar blijft wel formeel en stijlvol waardoor je zomaar de juiste toon kan raken in een vergadering. Zonder iets te zeggen. Ook mooi als sollicitatie outfit trouwens! En alle beetjes helpen als je carrière wilt maken, nietwaar?

Liefde voor de mantels van CVRD

Zelf heb ik een enorme voorliefde voor de mantels van CVRD. De Piper mantel en de Kenza mantel vind ik beiden prachtig, alhoewel de Kenza toch mijn lichte voorkeur heeft. Een mooie halflange mantel met ceintuur tot ruim boven de knie die goed over een pak of een mooie jurk gedragen kan worden.

Zo’n soort mantel is voor mij altijd het ultieme kledingstuk geweest toen ik nog voor de baas werkte. Wat trek je anders -als het kouder wordt- over een mantelpakje aan? Ik droeg dan wel niet veel jurken, maar een mantelpak met een ‘gewone’ jas erover, dat is geen gezicht. En die kleuren, wow!

Welke kledingstukken uit deze dames collectie spreken jou het meeste aan en waar zou jij jezelf wel (of niet) prettig in voelen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven