Dag puistjes, hallo mooie gave huid

Een goed verzorgde huid is fijn maar ook belangrijk want je huid is immers je visitekaartje. Met huid en haar treed je de wereld tegemoet. Maar hoe verzorg je je huid nou goed als je net even wat specifiekere producten nodig hebt omdat je een huid hebt die net even wat meer vraagt dan dat wat er bij de drogist te koop is. Voor de verzorging van die huid ben je bij Skinpharma aan het juiste adres. Skinpharma is namelijk een webshop van de apotheek en heeft net die producten in hun assortiment die een stapje verder gaan.

Zo kan een onzuivere huid erg vervelend zijn. Je hebt last van pukkeltjes en puistjes en je huid voelt niet lekker aan. De verzorgingsproducten van Vichy Normaderm helpen je om de conditie van je huid te verbeteren en je gezicht goed te verzorgen. Zo worden onzuiverheden, roodheid, glimmende huid, een onregelmatige teint en sporen van acne verminderd en hydrateert Vichy Nomaderm de huid continu, 24 uur lang.

De Vichy Normaderm anti-imperfection crèmes bevatten een unieke samenstelling van hydraterende ingrediënten. Ze vernieuwen de cellen in de verschillende lagen van de opperhuid en verminderen onzuiverheden. Een erg fijne crème uit deze lijn is de complete hydraterende dagverzorging, deze crème verzorgt je huid optimaal zonder deze uit te drogen.

Geniet dus zichtbaar en voelbaar van een gezondere huid zonder onzuiverheden met Normaderm van Vichy.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven