Danielle, working mam van week 29

Mijn naam is Danielle. Waarom wil ik in de spotlight? Omdat ik het een paar maanden geleden nog niet durfde. De afgelopen maanden heb ik door trainingen over loslaten, het opzoeken van je spoken en het leren omgaan met de stress veel meer zelfvertrouwen gekregen. Daarbij heb ik voor mijn bedrijf en mijn gezin ook meer rust gekregen. Go with the flow. Tuurlijk moet er gewerkt worden maar er moet ook ontspannen worden. En natuurlijk als belangrijkste er moet vooral genoten worden van elkaar en de tijd die je hebt.

Voorheen kon ik erg gestresst raken van de vakanties want ja hoe deed ik dat 3 kinderen thuis en dan werken. Nu denk ik andersom. Ik heb drie kinderen thuis en als het lukt probeer ik daarnaast nog te werken. Nu ik zo denk gaat het ineens veel makkelijker. Ik plan tijd in met de kinderen en als ik werk mogen ze voor de tv zitten of gaan ze heerlijk zelf spelen.

Kortom ik wil in de spotlight omdat ik eindelijk heb ontdekt hoe ik alles moet combineren en daardoor valt alles op de juiste plaats.

Wil je ook een week lang in de spotlights? Geef je dan hier op!

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

3 gedachten over “Danielle, working mam van week 29”

  1. Heel herkenbaar verhaal Danielle en ik denk dat je veel moeders helpt om dit hier op te schrijven. Er zijn zoveel moeders die lijden onder te veel onnodige stress.Ik vind het dapper dat je dit hier opgeschreven hebt.Fijne vakantie gewenst!
    Irene Wing Easton (schrijfster boek ‘MOE is MOE maar voldaan’)

  2. Top om je verhaal te lezen en helemaal TOP dat je jezelf nu in de spotlight durft te zetten want het leven is te kort en mooi om te veel stress te hebben en te weinig te genieten. Geniet van deze aandacht want dat verdien je!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top