De Barbecue boer op de stoep voor een familie barbecue

Een tijdje geleden schreef ik al dat ik uitnodigingen ging versturen voor een familie barbecue in het kader van making memories. Inmiddels hebben we de Barbecue Boer aan huis gehad en vertel ik je graag hoe dat bevallen is.

BBQ bestellen bij de Barbecue Boer?

de Barbecue Boer review

de Barbecue Boer, voor als je zelf ook wilt genieten

Ik vind het een ideaal concept, zo’n Barbecue Boer aan je deur. Ze leveren alles af op een afgesproken dag en tijdstip, en ze komen ook alles de volgende dag weer ophalen. Inclusief de vieze vaat en de smerige barbecue.

Kijk, van dit soort concepten word ik gelukkig. Ik hou ervan om mensen om me heen te verwennen. Maar om dan zelf de hele dag in de keuken te staan, dat hoeft van mij weer niet persé. Of de avond erna alle vieze vaat weer opruimen, blegh, dat is zo’n domper op een gezellig samenzijn! de Barbecue Boer heeft daar een oplossing voor gevonden met bovenstaande concept.

familie barbeque

Gezellig barbecuen met de familie

Zoals gezegd wilde ik zo graag weer eens met mijn hele familie bij elkaar zijn. Om bij te praten na de afgelopen pittige maanden. Toen de Barbecue Boer me benaderde met de vraag of dat ik hun concept eens uit wilde proberen hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Uiteraard!

Aangezien ik uit een gezin van vier kinderen kom, wij allemaal getrouwd zijn én kinderen hebben moest er nogal wat vlees aan te pas komen om iedereen met een volle buik weer naar huis te sturen. Nu eet mijn vader bar weinig dus daar hoefde ik geen rekening mee te houden, maar wat was het fijn om hem erbij te hebben. Genieten, zolang het nog kan!

Achteraf is gebleken dat je dat prima aan de Barbecue Boer kan overlaten. Wat een hoeveelheid aan eten is er geleverd. En wat zag het er allemaal mooi, vers en goed uit. Tijdens het afleveren wordt ook even kort doorgenomen wat er allemaal bij zit en hoe de barbecue werkt.

de Barbecue Boer bbq

de Barbecue Boer review, wat wordt er allemaal geleverd?

Het is een compleet verzorgde barbecue die ze afleveren. Inclusief barbecue, gasfles, vlees, stokbrood, sausjes, salades, borden, bestek, opscheplepels en barbecuegerei. Alleen de drank die mag je nog zelf verzorgen. Oja, én de man die het vlees bakt, tenzij je dat liever zelf wilt doen 😉 . In mijn geval… ik vind barbecuen echt een mannending, dus hij mocht aan de bak. Staat hem goed toch?

luxe bbq pakket de Barbecue Boer

Verschillende soorten BBQ pakketten

Je hebt bij je bestelling de keuze uit 8 verschillende BBQ pakketten:

  • Luxe BBQ pakket (€ 15,75 per persoon)
  • Basis BBQ pakket (€ 13,95 per persoon)
  • Vlees en vis BBQ pakket (€ 17,50 per persoon)
  • Vis BBQ pakket (€ 17,95 per persoon)
  • Kinder BBQ pakket (€ 8,50 per persoon)
  • Vegetarisch BBQ pakket (€ 16,95 per persoon)
  • Halal BBQ pakket (€ 15,95 per persoon)
  • Glutenvrij BBQ pakket (€ 15,50 per persoon)

Zoals je hierboven ziet is er aardig wat variatie, voor ieder wat wils dus. Aangezien wij een aantal niet-vis-eters in onze familie hebben ging ik voor het Luxe BBQ pakket. En luxe it is! Je kan op de foto zien wat er allemaal in zo’n Luxe pakket geleverd wordt en hoe mooi het eruit ziet. ps… het stokbrood (ook verschillende varianten) staat niet op de foto, maar ook dat zit erbij, samen met satésaus.

de Barbecue Boer review bbq

En, smaakt het?

Haha, nou ja je snapt… dat heb ik eigenlijk niet hoeven vragen. Er werd volop gegeten, maar tóch had ik nog het een en ander over naderhand. Hou daar dus rekening mee als je besteld. Bestel eventueel wat minder, of bewaar de rest tot de volgende dag en barbecue nog een keer, maar dan op je eigen barbecue!

Het ophalen van de barbecue

Nog zo’n fijn onderdeel van de service is dus het ophalen van de vieze barbecue en de vieze vaat. Je stopt gewoon alles (vies) weer terug in de kratten en zet deze buiten de deur samen met de barbecue. Je hoeft vervolgens niet thuis te blijven als ze het op komen halen, ze nemen het gewoon mee. Ideaal toch?!

Het enige wat ontbreekt bij een bestelling bij de Barbecue Boer is het toetje 😉 . Regel zelf wat ijs na, of maak bijvoorbeeld deze heerlijke chocolade mug cake.

⇒  Hier vind je meer informatie over alle BBQ pakketten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven