De bink van het schoolplein met een coole tas

Wil je dat  jouw zoon de bink van het schoolplein wordt na de vakantie? Zorg dan in ieder geval voor een stoere tas. Bijvoorbeeld van Logoshirt.

De nieuwe collectie is geïnspireerd door beroemdheden uit de wereld van films, TV en muziek. De logo’s van deze beroemde “merken” uit de jaren 60 en 70 zijn door het merk Logoshirt gebruikt om t-shirts en tassen mee te bedrukken. De logo’s zijn zo mooi ontworpen dat ze ook in groot formaat die speciale uitstraling en aantrekkingskracht hebben.

Superhelden horen zeker thuis in dit rijtje “beroemdheden”. Er is een stoere zwarte uitvoering met het Batman logo verkrijbaar en een mooie blauwe tas met een Superman logo. En wie kent Batman nu niet? Deze vleermuis superheld is al in 1939 bedacht en er zijn sindsdien vele films over hem verschenen. Hetzelfde geldt voor zijn superheld collega Superman, die zelfs al in 1938 is bedacht. Beide superhelden zijn tijdloos en ook bij de jongere generatie nog erg populair. Een mooie Batman of Superman tas is erg leuk voor jeugdige fans, maar is ook een mooie vintage tas voor papa’s met nostaligische gevoelens.

logoshirt-schooltas-sporttas-batmanlogoshirt-schooltas-sporttas-superman

Boys will be boys… Auto’s en vliegtuigen zijn onverminderd populair. Dat was vroeger al zo en is nog steeds zo. Vandaar ook dat de iconische vliegtuigmaatschappijen uit die goede oude tijd dus ook de nodige nostalgische gevoelens losmaken. De iconische logo’s van bijvoorbeeld de vliegtuigmaatschappijen Pan Am en Air Zaire zijn dan ook verwerkt in mooie tassen.

logoshirt-schooltas-sporttas-hawaiian-airwayslogoshirt-schooltas-sporttas-air-zairelogoshirt-schooltas-sporttas-pan-am

De tassen zijn heerlijk ruim en groot genoeg voor A4 formaat. Ze zijn gemaakt van stevig kunstleer met een stevige verstelbare schouderrand en metalen noppen aan de onderkant en kunnen dus zeker wel tegen een stootje. Wat wel handig is voor een tas die intensief wordt gebruikt voor school of werk.

We vonden deze leuke Logoshirt tassen op de website hippebeestjes. Je vindt er de leukste tassen voor kinderen, maar onder andere ook fantastische muurstickers en snoezige knuffels.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here