De Body Shop Vitamin E producten, getest en goedgekeurd!

Vroeger, dat wordt een haast magisch woord als je langzaam ouder wordt. Vroeger kon ik nog drinken wat ik wilde – en de volgende dag gezond weer op. Vroeger kon ik nog uitslapen. Vroeger had ik nog geen droge lippen als het buiten -20 was en ik gewoon mijn krantenwijk moest doen. Mijn oma zei altijd: “Vroeger, dat is voorbij”. En zo is het. Tegenwoordig besteed ik de helft van m’n tijd én budget aan allerlei producten waar ik 10 jaar geleden het bestaan niet eens van kende. Nu ben ik blij dát ze bestaan. En dat mijn budget het krantenwijk-niveau ontstegen is 😉 . Hoe ouder ik word, hoe droger mijn huid lijkt te worden. Dus praise the lord voor De Body Shop!

de Body Shop producten testen? Géén probleem!

Toen me gevraagd werd om een paar van hun nieuwe producten te reviewen zal het je niet verbazen dat ik daar totaal geen problemen mee had. En mijn huid ook niet, by the way 😉 . The Body Shop heeft een aantal nieuwe huidverzorgingsproducten uitgebracht waaraan vitamine-E is toegevoegd. Blijkbaar essentieel voor de huid. Na wat onderzoek lees ik inderdaad dat vitamine-E je huid kan beschermen tegen verbranden, en dat het hydrateert. Ideaal voor in de zomermaanden dus, mocht het zonnetje nog eens gaan schijnen. Ook de Body Shop zelf claimt dat deze producten een verkoelend effect hebben. Maar daar kom ik  maar op één manier achter: smeren! Ik heb verschillende producten voor je uitgeprobeerd.

de body shop

Aqua Boost Essence Lotion

Vroeger, daar is ‘ie weer, reinigde ik mijn huid amper. Dat leek ook niet veel uit te maken, want jeugdpuistjes had ik bijna niet. Maar vroeger is voorbij… dat kan ik moeilijk vergeten als ik in de spiegel kijk. En dus reinig ik nu iedere dag braaf mijn gezichtje. Deze Vitamin E lotion gebruik je na het reinigen van je huid. Die wordt daardoor gehydrateerd (lees: zacht als babybilletjes). Of het nou door die vitamine-E komt weet ik niet maar de lotion voelt inderdaad heel verfrissend. Een beetje alsof je after-sun opsmeert. En hij ruikt lekkerrr!

Moisture Protect Emulsion

Ook aan deze lotion is een extra portie vitamine E toegevoegd… en trekt haast sneller in dan me lief is 😉 . Hoewel ik morgenochtend waarschijnlijk weer een stuk minder tijd heb, en dan is dat mooi meegenomen. De lotion helpt je huid om vocht uit de andere producten vast te houden, waardoor je die de hele dag (en zo’n vrouwendag kan lang duren 😉 ) zachter aanvoelt.

de body shop

Aqua Boost Sorbet

De Aqua Boost Sorbet Vitamin E (ja, da’s een hele mond vol sorbet): dat klinkt goed toch? Daarom heb ik hem ook als toetje bewaard! Ik vind de naam apart, tot ik het potje openmaak. De moisturiser heeft inderdaad best wel wat weg van sorbet-ijs. Maar laat je daardoor niet afschrikken: het is een heerlijke crème die ook weer óverheerlijk ruikt. I love it! De textuur is een beetje gel-achtig, maar wel op een romige sorbet-achtige manier. Hij trekt snel in en maakt je huid heerlijk zacht. Bijna romig 😉 .

Wetenschappelijk gezien kan ik op vitamine-E gebied niks bewijzen… Maar de nieuwe huidverzorgingsproducten van de Body Shop vind ik persoonlijk wel heel erg lekker. Aanradertje! En ik kan er maar niet over ophouden, die geur… Ook manlief vindt hem lekker. Gelukkig hebben ze bij The Body Shop ook een mannenlijn!

 

de body shop

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven