De derde editie van de beurs Ouders Natuurlijk!

Op 23 juni is in Doorwerth (Arnhem) alweer de derde editie van de beurs Ouders Natuurlijk! Van zwangeren en ouders tot onderwijzers en zorgverleners, iedereen met interesse in natuurlijk ouderschap kan hier zijn hart ophalen. Twee hallen vol stands en een lange lijst workshops staan garant voor een informatief dagje uit.

Groot aanbod aan stands
De variatie in stands is enorm dit jaar. Uiteraard veel webshops met duurzame producten voor kinderen, zoals wasbare luiers, ecologische kleding en veilig speelgoed. Maar ook informatieve stands nemen een belangrijke plek in op de beurs. Denk hierbij aan lactatiekundigen, draagdoekconsulenten, borstvoedings- en geboortecentra, kinderdiëtisten, en nog veel meer. Dit jaar staan niet alleen de baby’s centraal, maar het complete jonge gezin, dat is natuurlijk ook terug te zien in het aanbod van stands.

Workshops & spelen
Verspreid over de dag kunnen bezoekers diverse workshops volgen. Benieuwd naar babydragen, gebarentaal, coöperatief spelen, bijvoeding, vaccinaties, geweldloos (sociaal) communiceren met kinderen en nog veel meer? Loop dan binnen bij een workshop.

Oudere kinderen kunnen hun energie kwijt in de speel- en knutselhoek en mogen zwemmen in het buitenbad. Buiten kunnen ze bovendien onder begeleiding zelf vuur maken zonder lucifers en daarop wat lekkers klaarmaken. Daarnaast is er de mogelijkheid om een mooie hut en/of een eigen pijl en boog te maken.

Er is een restaurant en genoeg ruimte om kindjes rustig te voeden, zodat het beursbezoek een ontspannen dagje uit voor het hele gezin wordt.

Natuurlijk naar de beurs!
In het Natuurlijk Ouderschap (Attachment Parenting) draait het vooral om de natuurlijke relatie tussen ouder en kind: ken je kind, help je kind zich goed te voelen en geniet van het ouderschap. Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar de beurs en ontmoet bekenden uit het vak zoals Gonneke van Veldhuizen (Eurolac) en Stefan Kleintjes (Kenniscentrum Borstvoeding en borstvoeding.com). De eerste 100 bezoekers ontvangen een leuke giftbag met mooie cadeautjes en kortingsbonnen. Iedereen die een kaartje koopt in de voorverkoop maakt kans op een prijs uit de voorverkoopactie.

MamsatWork mag 2 x 2 kaartjes weggeven voor deze beurs. Doe mee met onze winactie en laat ons weten waarom je graag deze kaartjes wilt winnen!

  • Stuur een e-mail naar winactie@mamsatwork.nl o.v.v. Ouders Natuurlijk met hierin je adres en de reden waarom jij die kaartjes wilt winnen
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief van MamsatWork
  • Like onze facebookpagina (als je gebruik maakt van FB).

Deze winactie loopt tot en met 19 juni 2012

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven