De juiste sport BH vinden is een must, maar soms ook topsport

Al dat gewiebel, gestuiter en gehang… Ont-zet-tend slecht voor je borsten. De kop van dit bericht zegt eigenlijk al genoeg: wie sport, moet een goede sport BH dragen. Want ja.. zeg nou eerlijk, wie wil er nou hangborsten? Ik hoor je denken.. Inderdaad niemand! Nou, wees er dan ook zuinig op… Maar zo vanzelfsprekend als het lijkt is het schijnbaar niet. De juiste sport BH vinden is echt een must maar als ik in de sportschool eens om me heen kijk lijkt het nog niet tot iedereen doorgedrongen.

In dit blog lees je meer over het belang van de juiste sport BH. Want dat wordt vaak onderschat. En dan hebben we het niet eens alleen over het cosmetische aspect….

Lees ook: 5x Waar we onze beha allemaal nog meer voor gebruiken

Een sport BH dragen; waarom zou je?

Laten we de feiten eens op een rijtje zetten. Want waarom heb je eigenlijk de juiste sport bh nodig? Nou dames, lees alsjeblieft even mee… Je borsten bestaan grotendeels uit klieren en vetweefsel. Je huid zorgt er samen met je borstspieren voor dat alles op zijn plek blijft. Een sport BH is van groot belang om de huid en borstpieren te ondersteunen. Zonder deze extra ondersteuning kunnen deze banden gemakkelijk uitrekken wat tot pijn en blijvend letsel kan leiden.

De juiste sport bh online shoppen

En, ben je overtuigd van het nut van het dragen van de juiste sport BH? We hopen het van harte 😉 . En we geven je graag meteen een shoptip mee. Webshop Farfallina wil vrouwen er dan ook extra op attenderen dat het kopen van zo’n sport BH erg belangrijk is. Want, hoe groter de borsten hoe beter de borsten ondersteund moeten worden. Een goede sport BH verminderd schokken met 70 tot 83%. Farfallina, webshop voor grote-cupmaten, wil juist deze vrouwen helpen bij het vinden van een goede sport BH.

Bij Farfallina worden sport BH’s vanaf omvang 60 tot en met omvang 105, en van een D tot een J cup verkocht. En mocht je het lastig vinden? Bij Farfallina helpen ze je graag bij het vinden van de juiste sport BH. Op afspraak kun je langs komen voor een goed pasadvies. Dus, geen excuus meer! Kopen die sport BH! Hou je gezonde sport-uurtje écht gezond, óók voor je borsten.

Hoe zit het bij jou? Draag jij een sport BH tijdens het sporten? Enne, is dat ook de juiste sport BH? 😉 Mocht je je afvragen of jij de juiste wel gevonden hebt, dan kan je altijd om advies vragen in een lingeriezaak zoals Farfallina.

Lees ook: Een padded kinderbehaatje; gaat dat niet wat te ver?

 

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven