De juiste voedingsbh om comfortabel te voeden én er toch sexy uit te zien

De juiste voedingsbh vinden, dat is vaak niet zo gemakkelijk als het klinkt. Net als borstvoeding geven in het algemeen trouwens 😉 . Maar goed, dit blog gaat dus over die bh. Over de zoektocht ernaar. En ook over het belang ervan. Geef jij al borstvoeding? Of ben je van plan dat te gaan doen? Dan wordt het tijd om je te verdiepen in de juiste voedingsbh vinden. Want ze zijn er in vele soorten en maten…

Gelukkig hoef je er in ieder geval geen krap pashokje meer voor in. Want de juiste voedingsbh, die vind jij gewoon online. En je kan hem lekker in je eigen slaapkamer passen. Dat maakt de zoektocht alweer net iets aantrekkelijker, vind je niet? 😉 Leuker kunnen we het niet maken… Wel ietsje gemakkelijker!

Lees ook: Het vinden van jouw sport beha, da’s net topsport

Van je roze wolk gedonderd

En daar zit je dan. Heerlijk comfortabel op je eigen roze wolk. Gefeliciteerd: je bent zwanger of je bent net bevallen van een klein wereldwondertje.  Niks mooiers dan dat, toch? Maar ook jouw eigen roze wolk begint dan haar kuren te vertonen. Ze begint te trillen, schudden en poef weg is ze. Wat gebeurt er? Wat is er aan de hand?

Het is de vervelende klus van het kopen van een voedings-BH. Als je hert hebt meegemaakt weet je: een zwangerschap is niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Babykleertjes scoren? Rozengeur. De babykamer inrichten? Maneschijn! Het vinden van de juiste voedingsbh? Liefst ook nog een béétje sexy? Mission Impossible.

De juiste voedingsbh, kan die ook sexy zijn?

Want ja, ben eerlijk…. waar denk jij nou aan bij het kopen van een voedings-BH? Ik hoor je denken aan woorden zoals: onvrouwelijk, onaantrekkelijk en ab-so-luut niet-sexy vliegen je om de oren. Daar worden we niet vrolijk van. Vooral niet de dames onder ons met een maatje meer of cupmaatje ‘extra’.

Voedings-BH’s in deze maten worden ook wel eens geassocieerd met grote, duffe, oma-BH’s. En dáár word je al helemáál depressief van. Maar goed, als je borstvoeding geeft is het wel erg handig en prettig om een voedings-BH te dragen. Een voeding-BH geeft extra steun aan je borsten. Dit is nodig omdat je borsten, als je borstvoeding geeft, zwaarder zijn. Zeker als je normaal gesproken een cupmaat D of groter hebt. Dus: ‘oma-BH’ of niet, zo’n voedings-BH heb je nodig!

De juiste voedingsbh, maar dan óók voor het oog

Bij lingerie webshop Farfallina begrijpen ze deze ‘problemen’ maar al te goed. Ook als je zwanger bent wil je jezelf vrouwelijk, sexy én aantrekkelijk kunnen voelen. Want juist tijdens deze periode mag je jezelf en je borsten best een beetje extra verwennen. Farfallina heeft mooie en sexy voedings-BH’s van hippe merken zoals HOTmilk, Freya en Anita van cup D t/m K en omvang 65 t/m 100. Neem snel een kijkje en stap maar weer op je roze wolk. Daar zit je voorlopig goed!

Lees ook: 5x Waar zo’n beha nog meer allemaal goed voor is…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven