De kippenloop zoekt sponsoren

Op 11 juni doet Henk Vegter mee aan de Kippenloop in Katwijk. Hij gaat hier 42 km. wandelen met 4 collega’s en 7 leerlingen. Voor hen is dat een enorme monstertocht.

Het is een sponsorloop, dus alle sponsoren zijn welkom. Onderstaand een aantal mogelijkheden:

  • Voor een bedrag vanaf €5,= komt uw naam op een door ons gedragen shirt te staan, samen met andere sponsoren. Op onze site www.verkleedjezelf wordt dan een link geplaatst naar uw site.
  • Voor een bedrag vanaf €50,= bent u supersponsor. U levert ons dan een shirt, die één van onze leerlingen tijdens de sponsorloop zal dragen. Uiteraard is het mogelijk om meerdere shirts te leveren. Per shirt/leerling vragen wij €50,=. Momenteel is het nog mogelijk om 4 leerlingen te sponsoren met een shirt. Tevens krijgt een supersponsor op onze site www.verkleedjezelf.nl een banner i.p.v. een link.
  • Naar andere sponsor ideeën zijn zij natuurlijk ook erg benieuwd, dus wil je graag iets anders? Doe een voorstel!

De opbrengst van de Kippenloop gaat 100% naar het KWF kankerfonds. Er is een speciaal project. Van dit geld wordt een onderzoek gefinancierd naar kinderkanker.

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven