De kleine generatie: alles voor de kinderkamer (en het groeit nog mee ook)

Iedere ouder wil voor de babykamer en kinderkamer hippe en vrolijke dingen. Jammer genoeg gaan ze zelden lang mee… Want voor je het weet is je kleine spruit opeens een stuk minder klein. En kan jij weer op zoek naar nieuw speelgoed, kleding en een kinderbed. Bij de Kleine Generatie weten ze hier wel raad mee. Hier verkopen ze namelijk het  Deense merk Sebra. Een bijzonder hip en ingenieus merk. Ken je het al?

Het allerfijnste aan dit stukje Scandinavisch design? Nou, het design mag er dus wezen 😉 . Maar misschien nog wel prettiger is het feit dat de bedden van Sebra gewoon met je kind meegroeien. Dat bespaart je toch weer een hoop tripjes richting woonboulevard…

Lees ook: De kinderkamer inrichten naar een thema? Kinderspel!

De Kleine Generatie

Bij De Kleine Generatie vindt je (bijna) alles voor de kinderkamer. Kan jij er van genieten, shoppen voor die blagen? Soms is het wel eens vervelend dat je leuke kindermeubels moet wegdoen omdat je kinderen er uit groeien. Sebra heeft hier een goede oplossing voor: Het Kili meegroei bed. Dit hippe Kili bed is ledikant en juniorbed in één, zodat je hier kind hier vanaf geboorte tot ongeveer 8 jaar in kan slapen (afhankelijk van lichaamslengte). Fijn voor je kleintje, want afscheid nemen van je bed valt soms zwaar en gelijk weer een kostenbesparing omdat je geen apart bed hoeft te kopen zodra je kindje uit zijn of haar ledikant is gegroeid.

Het Kili meegroeibed is verkrijgbaar in 6 kleuren (wit, zwart, blauw, lila, naturel met roze spijlen en naturel met turquoise spijlen) zodat het altijd wel in de babykamer past. Als je het meegroeibed gebruikt als ledikant zijn de afmetingen 110 x 80 x 90, de afmetingen van het juniorbed zijn 150 x 80 x90. Het meegroeibed wordt uiteraard met matras geleverd, hierbij gaat het om één matras voor het babybedje en een extra inlegstuk voor als je het bed hebt uitgeschoven tot juniorbed. Helemaal klaar dus voor de komende 8 jaar!

Shoppen met korting?

Ben je geïnteresseerd in dit prachtige bedje van Sebra, of naar de andere mooie Sebra spullen of naar de rest van de leuke collectie van De Kleine Generatie, kijk dan eens in hun webwinkel. Een webwinkel met allerlei hippe baby- en kinderartikelen, want de kleine generatie is net zoals Sebra überhip.

En met de kortingscode SEB10 krijg je ook nog eens 10% extra korting op de gehele collectie van Sebra. Let op: deze kortingscode is verlopen.

Lees ook: Een originele kinderkamer creëer je zo

1 gedachte over “De kleine generatie: alles voor de kinderkamer (en het groeit nog mee ook)”

 1. Ik ben helaas niet tevreden, het bed ziet er prachtig uit maar is niet helemaal naar wens.

  Zo ligt de bodem van het bed bijvoorbeeld erg diep en is niet in hoogte verstelbaar. Dit is niet gemakkelijk om je kindje uit bed te tillen of een nachtkus te geven.
  Bovendien verluchten de kleine gaten van de bodemplank de matras niet voldoende. Daarnaast is het bed erg moeilijk in elkaar te zetten en kunnen de zijkanten niet meer versteld worden.
  De zijkanten sluiten niet netjes aan en maken een hels kabaal als je kindje er nog maar zacht tegen slaat. Ook zijn er langs de binnenzijde nog vijzen zichtbaar na de montage. en Deze zijn dus ook binnen het bereik van je kindje.
  Tenslotte past een normale bumper niet in het bed, daar je de lintjes nergens aan kan bevestigen, enkel een stijve bumper – bijvoorbeeld van Sebra zelf – voldoet.

  Ook vragen wij ons af of het bedje wel effectief kan meegroeien met ons kind, daar het zonder zijkantjes een redelijk hoog bed blijft. Dit lijkt me onveilig en ongemakkelijk voor een eerste peuter/kleuter bedje. Zelf in en uit bed klimmen lijkt me bijvoorbeeld al moeilijk.

  Kortom een prachtig design, daar kan ik niet om heen.
  Maar de detaillering laat te wensen over… en dat zou voor die prijs echt niet mogen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top