De Kleine Huispiet, verzekerd van pret tot Sint weer naar Spanje gaat

Als je van tradities houdt en je zit nog in de kleine kinderen, dan is de Kleine Huispiet ècht een geweldige aanvulling op de Sinterklaas traditie die we al hebben hier in Nederland.

Wordt Sinterklaas bij jullie thuis nog volop gevierd dan is dit zo’n beetje het leukste schoencadeautje wat wij ons kunnen bedenken. Op de dag dat Sinterklaas dit jaar weer in Nederland verschijnt (18 november 2017) kan je de Kleine Huispiet cadeau doen aan je kind(eren). Daarna ben je verzekerd van een hoop plezier in huis tot aan de dag dat Sinterklaas weer naar Spanje vertrekt.

de_kleine_huispiet

Traditie van de Kleine Huispiet

De traditie van de Kleine Huispiet is afgeleid van de ‘Elf on the Shelf‘. Een Amerikaanse traditie waarbij de elfjes alle kindjes verblijden en tegelijk de kerstman helpen.

De Kleine Huispiet past natuurlijk veel beter in de Nederlandse èn Belgische traditie dan de elf, vanwege Sinterklaas. Je kan de Kleine Huispiet adopteren en een eigen naam geven, waarna hij èchte Sinterklaaskrachten krijgt en de Sint kan helpen met het Grote Boek. Iedere nacht vertrekt de Kleine Huispiet om Sinterklaas verslag te doen van de dag die hij beleefd heeft bij de familie die hem geadopteerd heeft. Om de dag erop weer op een totaal andere plek in huis te verschijnen. Hilariteit ten top natuurlijk als jouw kleintje ’s ochtends vroeg wakker wordt en niet als eerste naar zijn schoentje loopt. Maar juist gaat zoeken waar de Kleine Huispiet zich verstopt heeft en of dat hij nog streken uitgehaald heeft.

Natuurlijk komt de Kleine Huispiet in een aantal kleuren (bruin, blauw en roze) Hij heeft ook een voorleesboek onder zijn arm waar iedere avond even in gelezen kan worden. Een compleet pakket dus om in de aanloop naar Sinterklaas herinneringen te maken die nooit meer zullen verdwijnen.

Er is echter nog één uitdaging te gaan… Sinterklaas en de Kleine Huispieten hebben jouw hulp nodig om deze hele traditie van fantasie naar werkelijkheid te trekken!

Helpen is al mogelijk vanaf € 7,00 met eeuwige roem, of voor hogere bedragen met andere privileges. Zoals bijvoorbeeld een Limited Edition Kleine Huispiet met een door Sinterklaas zelf gesigneerd boek.

De Kleine Huispiet heeft inmiddels al een website waar je even rond kan neuzen en een facebookpagina. Het shoppen kan nog niet op de website, daarvoor moet eerst het project succesvol afgerond zijn. Help jij ze een handje? Dan doen wij dat ook!

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven