De Kunstboer schooltassen: kunstwerkjes op zich en haast too cool for school

Als ze nog op de creche zitten is het vaak nog geen issue… Maar zodra kids naar de basisschool gaan en aan schooltassen beginnen sta je als ouder weer voor een nieuwe uitdaging. De meeste kindjes willen een tas ‘die niemand heeft’. Is voor mama trouwens ook herkenbaar 😉 . Of ze willen juist de tas ‘die iedereen heeft’. Hoe jouw spruit ook in elkaar steekt, bij De Kunstboer vind je vast een de juiste tas. Het merk staat bekend om zijn hippe tassen voor kinderen. De tassen zijn stuk voor stuk kleurrijk, en met kekke prints in een typische Kunstboer stijl.

Lees ook: Broodtrommelliefde; stop er eens wat leuks in

De Kunstboer schooltassen: sprookjesachtig of juist super stoer

Na de welbekende “Starry Bags” voor meisjes en “Boybags” voor jongens zijn er nu een aantal nieuwe tassen verkrijgbaar die voortborduren op dezelfde stijl. Deze nieuwe tassen zijn echter gemaakt van sterker materiaal en zijn net een beetje groter (34 x 27 x 14 cm) dan de Starry Bags en de vorige collectie Boybags. Ze zijn dan ook groot genoeg voor A4 formaat en zijn er op gemaakt dat er ook multimappen in passen.

Voor moderne scholiertjes

Ook bijzonder en praktisch is dat er zelfs een apart laptop vak in zit. Zodat de moderne scholier van alle gemakken voorzien naar school kan. Door het formaat zijn deze tassen niet geschikt voor peuters / kleuters, maar juist ideaal voor wat grotere meiden en jongens. Een praktische tas hoeft dus helemaal niet saai te zijn, maar kan juist ook heel hip zijn!

Girlybags

Voor meisjes zijn er echte girlybags verkrijgbaar. Als dit nog niet meisjesachtig is weten wij het ook niet meer. Of moeten we zeggen: sprookjesachtig? De katjes en hertjes prijken op de veelkleurige tassen. Ook aan paarden, olifanten en konijntjes is geen gebrek. Het is dat ik hier te oud voor ben, want mama vindt deze girlybags toch wel écht heel schattig. De Girlybag Bambi is uitgevoerd in groen kunstleer en heeft een afbeelding van een hertje met een mooi versierde achtergrond; een boslandschap met vlindertjes en bloemen. Alle tassen zijn door hun hippe girly uitstraling erg leuk voor meisjes!

For the boys

Voor jongens zijn er een Boybag Tiger en een Boybag Rebel verkrijgbaar. De Boybag Tiger is uitgevoerd in mooi rood kunstleer en heeft een afbeelding van een stoere tijger op de voorkant. De Boybag Rebel is uitgevoerd in blauw kunstleer en heeft afbeeldingen van een vos en een auto op de voorkant. Beide tassen zijn door hun stoere uitstraling erg leuk voor jongens!

Op zoek naar een mooie schooltas voor het nieuwe schooljaar? Deze gave tassen van De Kunstboer zijn verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl.

Lees ook: En vergeet je broodtrommel niet!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven