De leukste accessoires voor kinderen

Net als volwassenen zijn kinderen dol op leuke accessoires, zoals horloges, haar accessoires, sieraden en handtasjes. Bij veel modewarenhuizen en kledingwinkels kun je speciaal voor kinderen accessoires krijgen die passen bij de outfits in de rekken. Ook juweliers hebben steeds meer een ‘kinderafdeling’.

Favoriete tekenfilmfiguren
Maar wat vinden kinderen de leukste accessoires? Wij denken dat die met afbeeldingen van hun favoriete tekenfilmhelden goed aanslaan. Daarom doet de merchandise van Barbie, Spongebob, Spiderman of Disney het zo goed. Maar ook accessoires met de beeltenissen van One Direction, The Wanted of GTST zijn zeer geliefd, vooral bij de wat grotere kids. Als je weet wat je kind het allerleukste vindt dan is het kiezen van accessoires een makkie gelukkig.

Cool horloge
Wanneer kinderen leren klokkijken vinden ze het ook leuk om een horloge te gaan dragen. En het stimuleert natuurlijk ook het leren klok kijken.Er zijn veel verschillende stoere, coole en schattige kinderhorloges verkrijgbaar, zowel met bekende karakters als met een hoop andere dingen. Zo kun je ook gewoon een horloge kiezen in de favoriete kleur van je kind. Voor meer inspiratie bekijk je deze kinderhorloges van V&D.

Armbanden & oorbellen
Kinderen (met name meisjes) vinden het – vooral met de feestdagen – ook leuk om zich op te doffen. Bij kledingwinkels zie je daarom steeds meer kinderaccessoires verschijnen. Niet alleen in de stenen winkels trouwens, maar ook in webshops zie je dat veranderen. Vrolijke gekleurde armbanden of grappige oorbellen maken het assortiment compleet. En wat dacht je van haarspeldjes, daar kunnen meisjes nooit genoeg van hebben toch? Ook voor jongens zijn er voldoende accessoires verkrijgbaar. Denk maar eens aan leuke sokken, een vlinderstrik, bretels of stropdas. Of stoere armbanden. Die van ons draagt het niet maar eerlijk gezegd vind ik dat wel een beetje jammer.

Kies bewust
Net als met accessoires voor volwassenen geldt ook voor kinderen dat je accessoires bewust bij een outfit moet uitzoeken. Rammelende armbanden zijn leuk voor een feestje of visite bij oma, maar kunnen zeer afleidend zijn in de klas. Ook kunnen armbanden, stropdasjes en sieraden hinderend zijn bij het spelen op het schoolplein. Speldjes in het haar en een horloge kunnen natuurlijk altijd!

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven