De Levensstijl Methode: gezond en happy in je lichaam

Asja Tsachigova (1974) is geboren in Tsjetsjenië. De oorlog daar, de honger, de eenzijdige maaltijden zonder verse groenten én een loodzware bevalling, maakte dat zij totaal uitgeput en ondervoed in het ziekenhuis belandde. Ze werd opgegeven door de artsen. Maar door het gebruik van de juiste voeding herstelde ze wonderbaarlijk genoeg. Geïnspireerd door die periode begon Asja aan een studie voedingsleer. En nu heeft ze een nieuw boek geschreven: de Levensstijl Methode. Hier lees je er meer over. Enne, we mogen ook een exemplaar weggeven!

 

Lees ook: Afvallen door koolhydraatarm eten – Linda wint haar strijd tegen de kilo’s

Asja Tsachigova: voedingsexpert

Asja is met recht een echte voedingsexpert te noemen. Sinds 1995 begeleidt zij mensen met gewichts- en gezondheidsproblemen. Daarnaast schrijft Asja boeken over gezonde voeding en afvallen. In haar praktijk heeft ze duizenden mensen geholpen om fitter en gezonder te worden, vaak met drastisch gewichtsverlies als gevolg. Deze sterke, bevlogen wellnesscoach, voedingsdeskundige en schrijfster heeft maar één missie: zoveel mogelijk mensen helpen om fitter en gezonder te worden!

De Levensstijl Methode

Na een studie voedingsleer en de nodige ervaring in haar eigen praktijk, ontwikkelde Asja De Levensstijl Methode: een verandering van je leefpatroon waardoor je niet alleen drastisch gewicht verliest, maar ook van je gezondheidskwaaltjes afkomt. Vanaf 24 april ligt het boek ‘De Levensstijl Methode’ in de winkel, met daarin het geheime recept voor een slank, gezond en gelukkig leven.

De Levensstijl Methode staat voor een drie-eenheid: voeding, ontspanning en beweging, en is uniek omdat zij alle processen in het lichaam tegelijk verbetert. Als je deze drie elementen in goede harmonie gebruikt, bereik je het hoogste niveau van je gezondheid en je ideale gewicht zonder jojo-effect. Met De Levensstijl Methode pak je de oorzaak aan en niet het gevolg. En omdat de methode geen dieet is, maar een gezonde aanpassing van je leefpatroon, is het geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht of conditie. Verander nu je levensstijl en voel je als herboren! Lees meer op www.delevensstijl.nl.

Winnen?

Mamsatwork mag 3 exemplaren van De Levensstijl Methode weggeven. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is onderstaande ‘spelregels’ te volgen.

  • Stuur een e-mail naar winactie@mamsatwork.nl o.v.v. De Levensstijl Methode met hierin je adres en waarom je graag dit boek wilt winnen
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief van MamsatWork
  • Like onze facebookpagina (als je gebruik maakt van FB).

De winactie loopt tot en met 5 juni 2012. Let op: deze winactie is afgelopen. De winnaar heeft bericht gehad.

Lees ook: Gewichtstoename zwangerschap? Zo kom je er aan – en zo er van af

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven