De mannenmaker door Petra Kruijt: hier lees je de review (met winactie!)

Een man is eigenlijk nooit af. Dat geldt natuurlijk ook voor vrouwen. We ontwikkelen ons steeds maar door. Maar de hoofdpersoon in De Mannenmaker neemt dat idee wel heel letterlijk… Stel dat je iemand van straat zou plukken. Je een half jaar zou besteden aan het totaal transformeren van die man of vrouw. Om vervolgens voor het volgende ‘exemplaar’ te gaan. Zie jij het zitten? 😉

Het levert in ieder geval een fijne roman op. Hier lees je de review van ‘De Mannenmaker’, geschreven door Petra Kruijt. Enne, we mogen ook een exemplaar weggeven, dus lees vooral nog even door 🙂 .

Lees ook: Vrouwen zijn onderling een stuk gemener dan mannen; why, ladies?

De Mannenmaker

De mannenmaker heeft geen relaties, maar projecten: ieder halfjaar pikt ze een kansloze man op met de bedoeling hem te transformeren tot een gewild exemplaar. Dat is haar al meer dan twintig keer gelukt, maar nu kan ze ineens geen man meer vinden. Is de vijver leeg aan het raken, is ze te kritisch geworden, of is er meer aan de hand?

Het ‘maken’ van mannen is eigenlijk haar hele leven. Stel dat dat wegvalt? Aan wie moet ze dan gaan werken…? Dan blijft er nog maar ééntje over… Bekijk hier de trailer van De mannenmaker.

Over Petra Kruijt

Multitalent Petra Kruijt (25) is behalve auteur ook journalist en redacteur. Haar fantasiefabriek draait overuren, ze vliegt het liefst zo veel en ver mogelijk (inspiratie!) en ze heeft over ongeveer alles een mening. De mannenmaker is Kruijts vijfde chicklit in vier jaar. De mannenmaker verschijnt op 14 juni bij Uitgeverij Zomer en Keuning.

Het boek kopen?

Is je interesse gewekt? Het boek leest als een trein, en is een echte aanrader. Als je tenminste houdt van hoofdpersonen die er een tikkie vreemde leefstijl op na houden 😉 . Je koopt het boek online. Maarre, je kan natuurlijk ook nog een kansje wagen in onze winactie!

Winnen?

Doe mee en win!

Wij mogen twee exemplaren van dit nieuwe boek van Petra Kruijt weggeven! et enige dat je hiervoor hoeft te doen is antwoord te geven op de volgende vraag: Welke 4 boeken heeft Petra Kruijt eerder geschreven?

Deze winactie duurt tot en met 14 juli. Let op: deze winactie is afgelopen. De winnaars hebben van ons bericht ontvangen.

Lees ook: Superhelden pak voor mannen: onbetwiste helden en schurken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven