De perfecte jeans vinden: wie de broek past…

eden SchwartzDe perfecte jeans vinden, hoe pak je dat aan? Het vinden van de juiste man is me nog gemakkelijker af gegaan… En bovendien ben ik eigenlijk niet écht een jeans type. Sowieso geen broeken type eigenlijk. Hoe zit dat bij jou? Draag je ook het liefst jurkjes, of ben jij wel dol op (spijker)broeken?

Zelfs als echte jurkenvrouw is het soms wel handig om je in een broek te hijsen. Want voor sommige activiteiten is een jurk nu eenmaal niet ideaal… En dus ging ik op zoek naar de perfecte jeans.

Mijn dochter heeft de broek aan

“Mam, waarom heb jij altijd van die tuttige jurkjes aan?” Mijn 9-jarige dochter is het duidelijk niet eens met mijn kledingkeuze. Ze ziet mij liever in een spijkerbroek. En eerlijk gezegd vind ik het ook wel fijn om in mijn vrije tijd wat meer casual gekleed te gaan. Alleen…ik zie zo op tegen dat gedoe in een pashokje. Met zo’n hippe verkoopster die in haar skinny jeans, maatje xs vraagt of het allemaal lukt. En ik maar zweten om die knopen dicht te krijgen. De zoektocht naar de perfecte jeans heb ik na kind nummer 3 gestaakt. Maar nu de zwangerschapskilo’s er grotendeels af zijn wil ik hem toch weer oppakken. Misschien maar eens een broek van Eden Schwartz proberen.

De perfecte jeans?

Vele celebrities zoals Inge de Bruijn, Quinty Trustull, Hind, Victoria Koblenko gingen mij al voor en zijn verslaafd aan deze geweldige denims. Op de site van webwinkel Nummer Zestien lees ik dat Eden Schwartz een pionier is op het gebied van nieuwe methodes voor de laatste nieuwe wassingen om zo de mooiste, tijdloze en gedurfde designs te creëren.

Elke spijkerbroek ontworpen door Eden Schwartz is origineel en met de hand gemaakt. Van de authentieke 5-pocket jeans tot ontwerpen die zijn gemaakt in limited editions. Elke collectie is gebaseerd op drie pijlers: de fijnste kwaliteit denim en trendsettende ontwerpen gecombineerd met een perfecte fit. En een belangrijk detail: een jeans van Eden Schwartz blijft in de juiste vorm door de gebruikte recovery stretch. En dat lijkt mij wel prettig, niets zo vervelend als een afzakkende jeans tijdens het afscheid op school bijvoorbeeld. En als ik een broek thuis laat bezorgen, hoef ik ook dat vervelende pashokje niet in! Zit de jeans toch niet perfect, kan ik hem vast wel ruilen voor een beter exemplaar.eden Schwartz detail

De perfecte jeans vinden, hoe pak je dat aan?

De belangrijkste vraag bij het vinden van de perfecte jeans is: waar voel jij je prettig bij? Skinny jeans mogen dan reuze hip zijn, je moet het ook wel lekker vinden zitten. En al is de pashokjes strijd ook absoluut niet mijn hobby… Het is wel handig bij je zoektocht naar de perfecte jeans. Goed winkelpersoneel kan je ook uitstekend adviseren. Dus niet iemand die je elke broek wel wil aansmeren, maar juist een verkoper die kritisch met je meekijkt en je handige tips kan geven. Met de perfecte jeans accentueer je namelijk de delen die jij wilt, en ‘camoufleer’ je dingen waar je minder blij mee bent. Ik begin zo langzamerhand toch wel van jeans te houden moet ik zeggen!

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven