De Poepfabriek: voor alle kersverse ouders met eigen poepfabriek

Het is altijd een wonder geweest en zal dat ongetwijfeld ook altijd blijven: de geboorte van een kersvers nieuw baby’tje. Al krijg je vijftien kinderen, een geboorte went nooit. Iets dat minstens zo wonderbaarlijk is, tenminste, dat vonden Heleen en Roeland na de komst van hun zoon, is de hoeveelheid poep die zo’n kleintje kan produceren. Iets dat iedere jonge ouder ongetwijfeld herkent, en de wat oudere ouder waarschijnlijk nooit is vergeten (of juist zo ver mogelijk in het geheugen heeft weggestopt!). Liefkozend noemen ze hun zoontje een poepfabriekje. Want net als grote mensen poepen ook de kleintjes heel wat af… en dat heeft deze kersverse ouders geïnspireerd om de Poepfabriek op te zetten. Een kinderkledingmerk met een knipoog, waarvoor hun zoon inmiddels het vaste model én grootaandeelhouder is geworden 🙂

de poepfabriek

de poepfabriek

De Poepfabriek: kleding en accessoires voor je eigen kleine poepfabriekje

Het klinkt misschien niet zo fris, maar bij de Poepfabriek scoor je (al doet de naam misschien wat anders vermoeden) hele lieve rompertjes, mutsjes, en ga zo maar door. Lieve witte kleertjes, die allemaal zijn voorzien van de bekende drollen-emoji. Als je whats app gebruikt zal je hem de afgelopen jaren ongetwijfeld wel eens zijn tegengekomen. In plaats van een of ander designerlogo prijkt op alle kleding van de Poepfabriek het vrolijk lachende drolletje. Merkkleding voor kids met een dikke knipoog dus! Want hoewel alle papa’s en mama’s wel eens de schijt krijgen van die volle luiers, hoort dat natuurlijk ook gewoon bij het ouderschap. En dan kunnen we er maar beter een beetje mee lachen toch? Voor papa’s met een gezonde dosis humor is er ook een wit hemd mét drolletje: kunnen Poepfabriek Junior en Senior gezellig matchend de straat op. Misschien een leuk idee voor Vaderdag?de poepfabriek

Baby Shower? Laat je vriendinnen een poepie ruiken!

Ben je zwanger, dan zal je ongetwijfeld wat leuks kunnen scoren bij de Poepfabriek. Ben je zelf (voorlopig) uit de luiers en wordt een van je vriendinnen binnenkort moeder? Dan moet je zeker even bij de collectie van de Poepfabriek kijken, want ook voor originele kraamcadeaus zit je hier goed. Ben je niet in de gelegenheid om het cadeautje zelf te geven dan kan je het, voorzien van handgeschreven kaartje, gewoon laten bezorgen.  Voor ieder klein poepie zit hier wat leuks tussen, en rompertjes of mutsjes kunnen (toekomstige) papa’s en mama’s toch altijd wel gebruiken? Net als luiers trouwens, maar dat is dan misschien weer niet zo’n gezellig cadeau 😉 .

de poepfabriek

Winactie romper en mutsje

Ben je helemaal verkocht? Doe dan mee met onze winactie. Wij mogen een romper en mutsje weggeven. Deel dit bericht via onderstaande social media knoppen en eef aan voor wie je dit setje wilt winnen. De actie loopt tot 15 juni 2016

Niet wachten op de winactie, maar direct zelf bestellen kan natuurlijk ook op hun site. Nog meer leuke winacties vind je hier.

33 gedachten over “De Poepfabriek: voor alle kersverse ouders met eigen poepfabriek”

 1. Super leuk!!!!! Ik doe mee voor een vriendin die over 2 weken jarig is en dan ook ingeleid word dus misschien zijn ze straks wel samen jarig, hoe geweldig zou dit cadeau dan zijn.

 2. grappige naam voor een (h)eerlijk product; nodig voor de allerkleinsten en ook voor de ouders! Dit setje geef ik graag cadeau aan mijn zwangere vriendin.

 3. Wat origineel zo’n setje, schitterend voor mijn kleinzoon, die is een superpoeper en ik ben ook nog werkzaam op een poeppoli!!
  Supercadeautje voor ons beide.

  1. Gefeliciteerd Ineke, je bent als winnaar uit de bus gekomen! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op 🙂

 4. Voor een heel lief vriendinnetje die bijna uitgerekend is: dit zijn toch de leukste kraamcadeautjes 🙂

 5. Avatar foto
  Renée van Boxmeer

  Hahahaha, het is 6:28 en ik lig helemaal in een scheur, dat gebeurt me niet vaak zo ’s ochtends vroeg. Ik vind het setje echt megagaaf, en ik heb dan ook gedeeld via facebook =). Ik zo dit setje voor mijn zus die net zwanger is, ze is net zo melig als ik en kan hier echt de humor van in zien =D.

 6. Dat is leuk voor mijn jongste kleindochtertje.
  Zit helaas niet op social media , maar hoop wel mee te mogen loten.
  Ik volg je wel op Bloglovin.

 7. Avatar foto
  Anneliese de Waal

  Erg leuk setje, ik doe graag mee voor mijn zus, ze verwacht in juni 2016 haar kindje, zou erg leuk zijn !!.

 8. Avatar foto
  Michael noo

  Super leuk setje.. Zou graag willen winnen voor ons zelf.. In oktober verwachten we ons eerste kleine dus zou super mooi zijn met dit setje..

 9. Wat grappig en lief zijn ze! Leuk dat je er iemand blij mee mag maken. Ik doe graag mee voor het schatje in mijn buik dat begin november wordt verwacht!

 10. Leuk om toe te voegen aan een van mijn zelfgemaakte cadeaus voor een babyshower of kraamcadeau en dan kan ik meteen op mijn website reclame maken voor de poepfabriek

 11. Woow die zijn echt heel grappig haha! Mijn vriendin verwacht binnekort een kindje en ik zou haar dit heel graag willen geven. Weet zeker dat ze dit net zo grappig vind als mij:D

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven