De poppenvilla by Liliane. Het exclusieve poppenhuis met een visie.

PoppenvillaZoals de naam al doet vermoeden hebben we het niet over een eenvoudig poppenhuis.
Het is een villa. Een soort XXL poppenhuis voor poppen van 30cm, zoals barbiepoppen.

Het strakke design doet denken aan het IKEA-keukentje. Maar achter dit groot uitgevallen woonhuis voor poppen zit wel degelijk een visie. Ontwerpster Liliane Limpens tracht met deze duurzame en exclusieve woonhuizen een droomwereld voor kinderen te creëren. Een veilige haven waarin een kind haar of zijn fantasie de vrije loop kan laten gaan en spelenderwijs even kan ontsnappen uit de dagelijkse hectiek.
Het heeft Liliane in haar jeugdjaren zo geholpen in haar ontwikkeling dat zij haar ervaringen graag door wil geven aan de volgende generaties.

 

 

 

 

Bij de poppenvilla is speciaal ontworpen ter bevordering van de ontwikkeling van het kind.

Niet is aan het toeval overgelaten bij het ontwerpen van de droomvilla. De grootte en open constructie van de villa maakt het mogelijk om met grotere poppen te spelen en stimuleert het samenspel en communicatie met vriendjes en vriendinnetjes. Ook de keuze van het design, kleur en materiaal is een bewuste keuze. Er is gebruik gemaakt van blank gelakt duurzaam hout, zonder kleur zodat het toch grote poppenhuis een rustig element is huis is.

Poppenvilla Totaal

De poppenvilla’s zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen: ‘Light’ voor 2 tot 3 kinderen en ‘leading’ voor 4 tot 6 kinderen.  De huizen zijn verrijdbaar en niet alleen geschikt voor thuis maar met name ook voor kinderdagverblijven, het basisonderwijs of bijvoorbeeld als speelgelegenheid in lobby’s, restaurants of wachtruimtes. Goedkoop zijn ze niet met respectievelijk een prijs van € 898,- en € 1614,- excl. BTW. Compleet zijn ze echter wel met accessoires, interieur- en meubelsets. Van schommel tot dekbed en van keukentafel tot de garderoberoede en -kast.

Kijk voor meer informatie en de webshop op www.liliane.eu.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven